You and me

you and me

Lördag

Heej !! 
Idag vart det en sen morgon vaknade kl 12 så har typ precis ätit och sen så ska vi väl fara in på stan senare idag ;) Igår var jag ,ada och minna på en tårt tävling på solbacka kyrka. Jag trode att man skulle åka dit och ba göra en tårta typ och så men så var det då inte .. Det var typ hellt annars ;) Jag ada och minna fick inte vara på samma lag vi vart upp delade i varsit lag och jag hamnade med cissi och sandra och moa och jane och den sissta minns jag inte namnet på ;) Och sen var det typ frågesport och sen vart det typ aksonering och sen skulle man baka tårtan ;) Aksoneringen var typ roligast av allt :D Och vårat lag kom sisst .. för våran tårta var typ inte den finaste ;P


vilken är finnast ?

H&M
H&MH&MIvelina biker blazerVILA

torsdag

Heej !
sitter nu och borde igentligen sitta och läsa men ska typ göra det lite senare tror jag ;) Men iallafal idag i så har jag bakat bröd på hemkunskapen typ så det vart typ lunchen för maten var inte så god idag ;) Och sen så fick vi typ pepparkakor och klubbor och en choklad boll och saft på mentorstid för att vi hade läst mer än hundra böcker :D haha! 

söndag

Heej !
idag har jag,minna,ada och amanda varit och kollat på harry potter  och den var typ både rolig och typ läskig... för man rykte typ till då då ;) Men filmen var väldigt bra vill se den andra delen för den slutade typ mit i allt  . Efter filmen så gick vi runt i MVG och kollade ;) jag köpte ett halspand med ett hjärta och en nyckel och sen gick vi och åt på en kina resturang ;)
minna och jag :P


lite bilder

tvilingen ;)

ska sitta här i typ 2 och en halv timme på tisdag ;(


advent

Hej ! idag har jag typ inte gjort så mycket typ torkat damm damsugat och funderar på att göra några jul kort ;) för snart är det ju advänt ;)


FREDAG /LÖRDAG

Hej !
siter nu och lyssnar på musik och kollar på kläder ;) ska väl typ snart gå och lägga mej och läsa lite ;) OCh snart siter jag i en bio :D hehe längtar typ så mycket just nu ! Men men sitter typ och kollar på klipp om filmen hella tiden ;) Sen vill jag in och shoppa någon gång ! känner att jag vill ha en kjol och en lång ärmad leopard tröja ;)


H&M

vilken är finast ?


torsdag

Heej !
idag är det torsdag och imorgon är det fredag !! :D äntligen ! idag har jag gjort klart hemkunskaps provet jag hoppas att jag klara det för det känndes bra iallafal ;) sen på söndag är det ska man på bio med minna ,ada och amanda och se på harry potter ;D längtar typ hur mycket som helst !


Black

black

tjock tröjor

fachion


tisdag

Heej
här kommer dagens bild :P


måndag

Hej !
sitter nu och jobbar med lite hemkunskap och metanserien ... vet inte hur det kommer bli möjligt att hinna med allt som ska göras innan jullovet ... men det ska gå hoppas jag ;)
hello

hej kom hem för en liten syund sen från farfar sen har jag hunnit spela lite småt på gitaren en stund och snart är det mat en ganska sen midag men vi har typ fikat ganska mycket idag så är inte så jätte hungrig vi ska iallafal äta fårkött och klyftpotatis och och wok ;) sen funderar jag på om jag ska kolla på sex and the city 2 igen för den var as BRA ! haha . Sen är det skola igen på måndag och jag har ett hemkunskap prov och ett musik prov att göra på torsdag ;/

FARS DAG

Heej !
idag är det fars dag så jag ,mamma ,pappa och elvis ska fara till farfar och sen kommer vi att få besök av kjell åke och carin ;) har ganska nyss suttit i telefonen en bra stund och pratat med solrun och morfar och och mormor och farbror odd ;) och  äntligen har vi fått upp en värme fläkt så nu är det varmt i hella huset :D så nu när man vaknar så fryser man inte ;) sen är jag typ as sugen på att farra och åka slalom eller längd skidor ,men det är inte tillräkligt med snö än :( men snart ;)


söndag

helg

fredag

HEJ !
ÄNTLIGEN HELG :D kollade just på idol mina favoriter i kväll var typ linnea och jay och sen har jag klarat svenska provet och jag klarade matte provet ! :D  sitter nu och lyssnar på musik ,ska väl snart gå och lägga men så att jag vaknar någon gång imorgon ;)

Torsdag

Heej !
sitter nu och lyssnar har precis typ gjort klart son har bara 2 bilder kvar men tänkte göra dom på skolan imorgon ;) och sen har jag prov i svenska. Sen är det helg ;D ikväll har jag varit på lindex och köpte en skjorta och ett par örhängen ;) sen for vi in på macdonalds sen gick vi in på maxi och då fick jag den första filmen med indiana jonas så nu har jag alla filmer ;)


gina tricot


måndag

Hej ! 
nu sitter jag och försöker lära mej area och omkrets och allt det där .... vi har prov imorgon. och efter det så ska jag väl typ gå och ducha och sen ska jag typ kolla på tv ;) annars har typ dagen varit bra , på gympan tränar vi typ på en dans som sen hella skolan ska dansa tillsammans innan jullovet ;)


lördag

Hej !
kom för en liten stund hem har varit på Biltema ,Jula och på Maxi och handlat . så nu håller jag och pappa på att göra mat , det blir typ kroketer ,sparis ,rödvin sås och fläskfile ;) 


hemma

Hejsan !
nu har vi kommit hem till huset , ska väl snart gå och lägga men är ganska trött ;) men tänkte se vem som åker ut i idol innan ;)


Luleå

Hej !

nu sittar jag i lastbilen  på väg till luleå ;) nu har vi 1 timme och 17 minuter till skelefteå ;)

jag hoppas att när vi är frame i luleå att det inte är lånt til stan från där vi ska lasta av ,då kanske man kan få gå in och kolla lte i luleå;)


kläningar

what do you think ?

skor

skorna jag fick i går .
skorna från idag . vilken sko är finast ?

stan

Hej ! idag har jag och ada varit på stan , vi köpte honung och sen köpte jag örhängen på only och ett par skor på eurosko ;) och sen så for vi in på cafe station och fika vi bestälde en kopp varm choklad och varsin kaka .H&M

den här kläningen kostar 50 kr !!

onsdag

Hej ! idag har jag fått mina skor som jag bestälde för ett tag sen :D så dom har jag gått runt i idag när vi var med love och camila på viktoria och åt och sen gick vi upp på barnenshus ;) sen så for vi hem ;)


RSS 2.0