On my way


 (gammal bild från i sommras när vi var i norge)    
idag var jag mamma och pappa och for runt och kolla på nya pjäksor till mina längdskidor sen fick jag ett par nys handskar och ett underställ:) och sen åt vi på macdonalds och sen vart de raka spåret hem! och annars har jag inte gjort så mycket annat än att läsa och förökt plugga men det går inte så bra så jag ger upp nu får plugga imorgon på morgon då är man kanske lite piggare;) så nu lyssnar jag istället på musik och drömmer om att fara till norge och gå i fjällen! KRAM!

to nightIdag har de varit en ganska bra dag faktiskt! hade invigning på skolan och alla var i quben och kolla på framträdanden och lyssnade på tal och de var jätte trevligt! sen så  fick vi efterrätt på lunchen och den var väl inte så tokigt! sen så åkte vi skidor och de var inte så smart av mig att åka! men gjor är gjort så mina öron mår inte så bra nu....:( och nu sitter jag och lyssnar på one direction och funderar på vad jag ska välja på gymnasie valet efter som de bara är 14 dagar kvar... men är rätt så säker på vad jag ska välja nu iallafal:) sen så är de mycket prov som är på väg! nationella i svenska börjar redan om 2 veckor typ! och nästa vecka är de prov i no och sen är de prov i son och sen så ska jag snart skriva prov för skoterkortet och om 5 veckor är de sportlov! de händer ganska mycket nu den sissta terminen på högstadiet!Har också beställt en skoltröja som jag längtar efter att få !! Plus är jag så sugen på att fara och shoppa men de får bli någon gång senare! KRAM!

remind me


Imorgon blire skolan! första dagen de här året! LÄNGTAR! haha de ska bli kul att få träffa alla! Har du haft öronkatar i en vecka nu men nu börjar de bli lite bättre!:D 


one change to start over again


Hejsan! jag har inte gjort särskilt mycket i början på det här året mäst tagit det lugnt. Men jag har ocjså börjat ta skoterkör kortet så när jag fyller 16 i fabruari ska jag och skriva ett prov och om jag klarar det då så får jag körkortet:D!!!! jag har redan varit och övningskört och det gick väl bra och jag har varit på en kurs där man fick lära sig om hur man ska köra vart man ska köra och riskerna och vad som kan hända. igentligen är det mäst suntförnuft så det är inte så svårt igentligen.och på onsdag börjar skolan igen så snart är det slut på lugnet. längtar nästan att börja på grund av rasterna och allt som man gör med tjejerna men jag längtar varkligen inte efter att plugga!

Gott nytt år


RSS 2.0