fler bilder






lite flre bokbilder :P






tisdag

hej ännu en dag på skolan har gått och imorgon är det skola igen . tisdagar är typ våran bästa dag slutar tidigast då typ men fredag och måndag är typ LÅNGA . har typ prov i matte om 3 veckor och hade läxor i går i matte och sen har vi typ läxa till på fredag igen i matte .... och snart ska man till frisan ska typ bara slinga om det och klippa upp det lite igen så att man kan piffa upp det ;) sen vet jag inte om det blir något mer eller inte :)


lite bilder från några böcker som jag och ada lånade men kommer knappast läsa hella bocken ;)men det kommer mer bilder senare ikväll ;)

söndag

hej !
idag har jag och pappa varit nere vid kajen och hjälpte kjell åke med att få in sin båt i garaget sen for jag och pappa in på biltema sen for vi typ in på någon sportafär som pappa hittade nya bycksor men jag hittade inget så jag for in på h&m men jag hittade typ inget som jag vill ha typ bara en grej typ sen gick jag bara in på kapphal där jag inte häller hittade något . efetr det så for jag och pappa och hjälpte mamma för hon hade fot punktering på ett fram hjul sen så for vi bara in på statoil sen for vi hem :)  annars har jag typ inte gjort så mycket :) var ute hos carin och kjell åke igår kväll :)

bilder från idag


ada fotade en spindel :)
jag på hemvägen :)

fredag

hej idag hade vi ju det där skiten nere vid ljupvik  men det var inte så hemskt som jag hade trot det skulle vara :) men typ efter det så gick typ jag ,ada,sara och amanda typ hella vägen ner till holmsundvägen  vid vägtruman vängde amandaom och gick hem sen när vi kom till den nya rondelen på holmsundsvägen stog typ jag ,ada och sara och snacka ett tag sen for ada men hon han typ inte så lång innan den mystiske katten kom fram till henne :P sen så for sara och jag en bit och sen när vi skulle byta håll så stog vi typ i korsningen i 30 minuter och prata sen så gick jag resten av vägen hem sen har jag typ bara luggit på soffan och typ taggit det lungt :) nu när det äntligen är helg :D kommer lite bilder sen ;)

torsdag

hej !
idag på skolan så skulle vi typ spela en pjäss typ rödluvan och odm tre grisarna och dom tre bockarna brusse och så och jag och sara jonathan och robin spela typ dom tre grisarna för skulle man typ göra som det är i sagorna sen skulle man göra en skrek historia av det så det gick väl ganska bra , sen hade vi typ en lång rast på typ 50 min så jag ada och minna sprag runt och typ gömde oss hehe . sen hade vi typ hemkunskap och det var ju typ roligt ...sen var det typ lunch sen sluta vi och imorgon är det typ någon fadder dag som jag önskar att man inte behövde göra ! annars ska man väl inte göra så mycket ikväll typ kolla på tv och sitta vid datorn är typ as trött i bennen har varit ute med love och mamma och chili i typ 2 timmar och mattat ankorna och typ bara gått :) så ska typ bara slappa innan det är dags att åka ner till ljumviken ...
sara posar :P
sara ,mathilda och minna igår på biblan ;) ada och sara ;)
ada körde  kuragöma ;)


tisdag

hejsan !
idag var det andra dagen jag gick i skolan ,och vi hade typ bränboll på morgonen och mötte en annan 8a  och förlorade tyvär . och imorgon ska vi typ planera det vi ska göra på fredag, då vi ska ner till ljumviken och göra en massa saker ute . sen är det helg:D


skolan ...

Hej ! idag har jag inte gjort så mycket typ bara slappa och vila för imorgon är det ju skola ... det känns jobbigt men man får väl hoppas att det blir ett bra år iallafal . kl 23 någonting ska jag typ gå och se sagan om ringen för såg den för första gången i fredags och då såg vi första filmen och igår såg vi andra och ikväll blir det väl den sista filmen ;)


bättre

hej idag är jag mycket bättre ingen feber men jag har fortfarande ont i halsen ,så vi for in och kollade hur det var med min hals .Och jag fick bara höra att jag skulle vila och dricka honungs vatten och typ så . och det var typ det jag har gjort så jag är väl snart frisk ;) Men min sänka var ganska hög ... den ska typ ligga på 10 eller 14 min låg på 32 .... så det är bara att ta det lungt .

sjuk

imorse när jag vaknade hade jag typ as ont i halsen och typ hellt snurig i huvudet ... så jag gick och kollade tempen och hade typ 39,6 :( nu har jag inte så ont i huvudet men min hals är inte så mycket bättre ... så dricker te med honung och hoppas att jag snart är frisk .

hemma dag

hej idag har jag haft en liten hemma dag :) typ kollat på tv och suttit vid datorn varit ute med evlis och så :) sen kom camila och love så har varit med dom en stund :)  minns inte sist jag hade en hemma dag så det är ganska skönt att bara slappa ...
hade lite tråkigt så tog lite bilder på mina armband :) så här vart en av bilderna ;)

norge

hej nu är jag hemma igen ! kommer snart en bild bomb med bilder från norge ! ;) i onsdags var jag ,morfar ,mamma ,pappa och elvis uppe i Ramskäl ;) och på torsdagen var vi i bodö och shoppade och hälsade på alexander och iris och hendrik ;) sen på fredagen for vi upp till May och carl uppe på fjället där dom har en stuga ;) sen på lördagen var vi på en fest :) och på söndagen gjorde vi inte så mycket ;) och idag for vi hem ;) så har typ suttit i bilden i 8 timmar idag ... men nu kommer det bilder ;) hade väldigt många olika väder när vi for till nooge hade 2 regnbogar innan gränsen .
pinockio :)
när vi kom på beiar sidan var det dima nere i dalen ;)

ramskäl




bron över saltströmmen .

världens stakaste malm ström :)


det var dom som dök när det var så flod och så. men jag skulle aldrig våga göra det ! tjit vad hemskt !!
sen for vi ju in på (glass huset )
inne i glas huset .
när vi for hem var det ebb ;)
solnedgången
 här var vi på cäg upp till may och carl :) tog en liten paus här :) innan vi gick vidare ;)
utsicktenfrån deras stuga :)
på kullen bakom desa stuga har man den här utsikten ;)
sen var vi på viltmaks dagaren i beiarn ;)




 beiar elven :)
en gapa huk nere vid älven ;)

stan

hej idag har jag varit på stan och köpte ett par lösögonfransar och ett linne ;) sen har jag och mamma varit med love ;) sen for vi och åt en pizza och sen for vi hem ;) sen har jag suttit och kollat igenom mit smink och sen följde jag med mamma till frisan , sen har jag typ packat :) för imorgon ska jag ,pappa,mamma och elvis till norge :D vi ska nog stana på dolarstore i arvidjor och kolla också :) så jag kommer inte kunna blogga föen på måndag eller på tisdag ;)


kram malin

stan

hej idag har jag verit på stan och köpte ett par lösögonfransar och ett linne sen for vi in och ¨t en pizza i holmsund och sen for vi hem och jag städade ur allt mit smink och kastade gammalt smik sen for mamma och jag till frisan ;) sen har jag packat hella tiden typ , för imorgon bör det av mot norge :D  vi kommer nog att stana i arvidsjor och gå in på dollarstore då :)


cykling

Hej !
idag har jag hafft en liten lat dag till kl 18.00 ,då cykla jag till ada för att hon skulle visa mej hur hon fick tag på alla spel efter som att vi har likadana mobiler ;) sen efter det så bjöd hon på en as god kladkaka ;) sen for vi med cyklarna och cykla omkring ;) och när vi cykla ,cykla minna föbi ;) sen efter ett tag for jag och ada på konsum och sen for vi hem ;)
kram malin ;)


mina senase köp


lite bilder

´

tyckte att det behövdes lite bilder ;)

torsdag

hej idag har jag varit på konsum och sen har jag varit med jenifer , och på tisdag  ska jag till norge :D längtar !   men då blir det inte nå bloggning föen jag kommer hem , och jag kommer typ hem antingen på måndag eller på tisdag typ ;)


muffins och strömpilen

 hej idag var jag med jenifer och vi gjorde ett litet eget recept på muffins vi tog typ en smet som man skulle ha till blåbärsmuffins fast vi hede i kakao så att et blev en choklad smet, sen gjorde vi en engen fyllning med en marabo choklad och lite smartis och choklad som man har på glass och en annan choklad med banaer som man också skulle ha på glass ;) haha sen hede vi in muffinsarna i ungnen och sen gjorde vi en smörja som inte var så god... som vi hede på muffinsarna när som var klar och sen hede vi på jordgubbsströssel ;) sen så åt vi hamburgare sen så följde jag med jenifer in till strömpilen o0ch där gick vi på H&M och på lindex och på kiks  och på lindex köpte jag en ögonfransböjare och på H&M köpte jag fondation och på kiks köpte jag nya lösögonfransar ;) 

ny telefon

hej idag har jag varit i stan först for vi in på viktoria och köpte mackor och kakor sen for mamma och jag in på boom och köpte en chokladmugg med en sked som kunnde sitta fast på muggen sen köpte vi choklad från chokladfabriken med smak av hallontryfel ;) sen åkte vi till lastbilen sen for mamma hem med bilen och jag for med pappa ,mamma for hem för att hon camila och love skulle komma ;) men pappa och jag for fört in på ceer men det var stäng sen åkte vi till stjärna fyrkant . Och kollade på en mobil till mej för min mobil är ba så jobbig nu så , jag fick en HTC WILD FIRE  :D är typ as nöjd med den ! :D  jag fick välja mellan 2 färger typ brungrå och röd så jag valde defenitivt röd då ;)   sen åkte vi på voolvo sen for vi hem och  och träffa love och camila och sen när dom åkte vi ut och fiska ;) mamma fick typ en abbore och sen fick jon en gädda och pappa fick typ en eller 2 fiskar men jag fick inget :( 

jag



jag idag hade lite tråkigt ett tag där ;)

RSS 2.0