tears don't mean you losingwish you were herecan you feel this magic in the air


Det har varit en as bra dag idag! inte för att det har hänt något specielt, jag har bara kännt mig väldigt Glad. Vaknade typ runt 11 och sen tog jaqg frukost och kollade på valentines day, och den var as bra! Sen så tog jag på mig kängorna och kameran och tog mig en promenad och fota!!

you never know what's goning to happen tomorrow


Bara fredag kvar sen är det höstlov!! hur skönt som hälst! men har 2 prov imorgon och proven är typ direkt eftervarandra så det kommer blir ganska jobbigt. Men det ska nog gå! och det är bara 20 dagar idag kvar tills breaking down kommer ut på bio!!!

don't lose who you aredreaming is beliving, seeing is deceiving


don't tell me you can't forgive me

ja sitter och lyssnar på musik och snart är det mat. har inte gjort så mycket idag typ bara damsugat duchat och kollat runt i tidningar om gymnsaium. Det är verkligen inte lätt att välja vad man vill bli, När jag var liten ville jag bli delfinskötare men det är inte så aktuelt längre.

live today,remember the days that pass, and dream about the feauter


det känns ganska drygt att det är skola imorgon för det känns verkligen som att det är fredag men det blir säkert en bra dag imorgon ändå, det är ju god mat imorgon så hur ska dagen kunna faila då;)

i oppen my eyes and all i whant to se is a sky full of lighters


remember whensitter och kollar på bilder och lyssnar på musik är jätte trött efter en jätte trevlig dag och kväll med tjejerna;) kommer inte glöma den här kvällen på länge!

everyday is a new adventure


i belive that we can reach everything we want
Nu var det ett tag sen jag skrev något här.  men iallafal så har jag inte gjort så mycket idag, var ute med elvis på en lång promenad och det var jag igår också. Men då var det mycket trevligare för att solen sken. vilket den inte gjorde när jag var ute med elvis idag. Och sen så såg jag för första gången transformens igår kväll. Den var faktiskt ganska bra.

breath out


RSS 2.0