ikea

Heej !
I förgår var vi på ikea och köpte gardeober en till mej och en till pappa och mamma :) Och igår sat jag och pappa och byggde typ hella dagen ,så nu är min garderob typ klar och nu har pappa börjat på dersa gardeob ;) Är jätte nöjd med den här ;) Och sen har jag väl inte gjort så mycket annat , Får se hur dom sissta dagarna av 2010 kommer att sluta.


Meee




saturday night


pirates of the caribien 4

HEEJ
Nu har man ätit julbord för tredje gången i år ;) Och sen har man kollat lite gran på crokodil dande om det är så det stavas :P haha Och sen har man fickat ;) Och aldesles nyss for allihopa hem, och jag känner mej aldeles snurrig i huvudet .. Men det går nog snart över.Och idag har jag sett trailern för pirates of the caribien men jag fattar inte riktigt vad den handlar om ? hehe någon som vet ? Ganska besviken orlando var ju inte med i trailern:(


söndag

goddag ! Nu har jag snabb damsugat tvättstugan och hallen,och snart kommer camila och dom ;) Sen vet jag inte vad som kommer att hända idag ;)


Water for elephants

Någon som vet när Water for elephants kommer ut på bio ? Såg på trailern förut idag och jag tycker den verkar ganska bra ;)


JULKLAPP


haha så där ada nu har jag fotat din fina present :P haha

lördag kväll

Heej ;)
Har suttit en liten stund nu och kollat på tv ;) Har inte gjort så mycket annat ;) Ska väl typ snart gå och lägga mej . För imorgon kommer camila och kenny och love och lillaman hit ;) Men tjit idag fick jag verkligen längtan till baka till Norge .. Att sitta på en sten och se ner i dalen .. hehe .. Jaja ska ju dit när våren kommer ;) Då ska jag ta med kameran och fota för hoppnings vis mycket bättre bilder än för när jag fotade med mobilen ;) Och då ska jag nog också lärt mej lite mer om den här sötnosen :P haha . Hoppas ni har haft den trevlig kväll ;) KRAM !


Dan efter dan

Heej !
Nu har jag precis suttit och fikat med mamma och pappa och med våra gäster som bruckar komma efter jul ;) Sen senare idag kommer Kjell åke och carin hem ;) Sen har vi varit på Maxi och köpt lite mat som vi ska äta senare ikväll ;) Och sen har jag typ varit ute och fotat lite och haha ja typ inte mycket mer ;)




EOS 500D Canon

HEEJ !
Nu har man öppnat alla julklappar och ätit tills man inte fick ner en bit till, och kollat på film och varit förbi med paket till ada och minna ;) hahah ada tack för presenten ;D hahaha. Jag och pappa var ute förut idag och köpte en present till mamma i sista minuten ;) Hon fick en sån där matberedare från media market ;) Och jag fick en systemkamera EOS 500D Canon :D Har suttit och fotat lite olika saker, och testat lite olika saker ett bra tag nu ;) Börjar äntligen förstå mej på den lite nu. Få se vad ni tycker om mina första bilder med den ;)






Nu ska jag nog gå och lägga mej ska upp imorgon ;) Godnatt och sov gott .

jag ;)


dan före doppar dan

HEEJ !
NU snart är det jul :Dhehe . Har varit på strömpilen ganska länge idag och köpt julklappar med mamma medans pappa var lite här och där och köpte julklappar och Jag och mamma var typ inne på H&M och lindex Och där köpte jag en skjorta och på H&M en sticke kofta och en kavaj ;) Och imorgon ska jag och pappa och köpa fara in och köpa en present till mamma ;) Och sen har jag och pappa ätit blöta ikväll ;) hihi

onsdag

Heej !
idag har jag bara varit hemma.Och typ duchat och damtorkat och kollat på tv :) Mamma och pappa har typ farit på maxi för att köpa lite julmat ;) Och jah har typ suttit en liten stund och kollat på+ paketen under grannen :) hehe. Och imorgon så ska vi ut och köpa mer julklappar ;) KRAM !

lindex


snart JUL !:D


söndag

Heeej !
kom in för ett tag var ute med elvis, men det var inte så trevligt det är typ ganska kallt och det blåste typ as mycket .. Sen ska jag väl snart börja damsuga. Och kanske göra mej en kopp te och mysa framför tvn :) hihi


lördag

Hejsan !
Idag har jag torkat damm och gjort choklad i olika smaker och klätt julgranen ;) Och mamma och pappa  har typ målat om sovrummet och satt upp nästan alla hyllor och sånt inne i nya förrådet ;) Så ska väl typ gå och lägga mej alldelse snart ;)

godnatt !

FREDAG

HEEJ !
NU är allt skolarbeter klart för i år :D Nu är det bara måndag och tisdag kvar ;) Och då får vi lite sovmorgon ska typ till skolan kl 9.00 på måndag och på tisdag så börjar skolan kl 9.15 typ ;D Och idag hade vi julbord på skolan ;) det var ju inte så där väldigt mysigt direkt men :P haha ! Och kön in till matsalen var typ 50 meter !:O
Sen efter skolan så for vi och hämtade pappa och for till kurata och köpte lite saker till förådet där vi ska ha hjälmar och varma jackor och mm. Och Sen for vi in på media market och kollade lite och köpte en ny mickro ;) Och i helgen ska vi väl städa och he upp julgranen ;) KRAM !

Måndag

Heej !
idag var hella skolan på kyrkan och kollade på lucia tåget. Och efter det så fick jag ,ada och amanda skjus till baka till skolan :P haha Och Sen satt vi typ och fikade i klassrummet ;) Annars har det väl inte hänt något ;) Vi gjorde klart so proven och jag tror jag klarade det.Det känns iallafal bra ;) Men nu är det sissta dagen imorgon som kommer att vara jobbig ;) HAr 2 prov i morgon i kemi och matte :( Måste typ snart börja träna ...

CUBUS

CUBUS

idol

Foto: Joel Stockman/TV4Foto: Joel Stockman/TV4
Vad tycket ni sjöng vinnar låten bäst ? :)

Black

black drama

Hello

black tiger

Torsdag

HEEJ !
idag har jag varit hos frisan och slingat blonda slingor och klippt upp klippt och sen har jag gjort musik provet! och imorgon är det helg !

vill ha :)

wwwwiiiiiii

tisdag

HEEJ !
idag har jag ,minna ,adaoch amanda fotat när vi går i trappor och annat ;) Och sen har vi varit på konfirmationen och kört lite frågor om intryck av andra människor typ :) Och sen har jag typ kollat på tv när jag kom hem och suttit vid datorn och minna har hjälpt mej med musik teori :)

söndag

Hejsan!
Idag  har jag suttit och gjort julkort och julstädat rummet så nu är det rent ;) Har typ bara varit i mit rum ,följde bara med pappa till vesterslät för att få komma ut. Och imorgon är det skola igen men nu är det inte länge kvar ,hihi.


Eclipse

Heej!
Har precis kollat klart på eclipse:) asså man blis typ hellt fnittri typ :D Älskar twilight serien :D haha Ja annars har jag väl inte gjort så mycket ikväll typ drukit glög :) hehe Fick typ lite julstämning förut ikväll när vi körde hem från maxi,när alla ljusen utan för husen lysste sen lyssnade vi på julsånger i bilen :) Det var mysigt.

H&M

H&M

lördag

Hej! snart ska jag fara in till stan och gå in på kurata och maxi. Sen kommer det nog inte hända så mycket mer idag ;) Och idag är det bara 10 dagar kvar till jul <3 hihi


ada och minna


FREDAG :D

Heej! idag var det typ maskerad på skolan jagvar typ tomte mor och ada var en ond tomte och minna haha hon vet jag inte riktigt vad hon var:P haha . Och sen har jag gjort bort Fysik provet så nu har jag bara 4 prov innan jul ;) Och snart är dom klar i våran tvättstuga ;) jag har inte direkt skrivit om det här men under typ hella hösten och vintern nu så har det varit byggarbetare och rivit i våran tvättstuga och nu börjar det äntligen likna nått ;) så nu har vi en ny duch att ducha i och en ny bastu dom har iallafal gjort nytt tak och nya sittplater ddär inne tror jag ;) och glovet är lagt och vägarna är klara och mit gammmla rum har fått en ny tapet och är snart en klädkamare. Och dom har hett upp den ny kranen i köket och i våran andra toa så har dom satt upp ett nytt handfat ;) så nu är det inte mycket kvar ;) Men är ganska lycklig att jag äntligen kan ducha inne, För förut så duchade jag i en liten barak men sen när det vart så kallt ute så frös vattnet .. Så då har jag typ duchat hos andra. Men nu har jag duch inne ;) hehe Och ska väl snart gå och kolla på idol ;)

skolan

Hejsan! nu siiter jag här i datasalen och väntar på att svenska engelskan ska ta slut så att vi kan sluta snart ;) sissta lektionen idag går ut så vi får sluta tidigare :D efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag måste iallafal träna lite på glossorna och fyskien vart lite ändringar på den skulle ha gjort den i dag men ska göra det imorgon i stället ;)

Breaking dawn

Längat så .... mycket tills breaking dawn kommer ut ..... !

kläder

heheskulle inte tacka nej till det här ;)

onsdag

Hej!
Sitter nu och kömpar med fysiken och lyssnar på musik :) så får man hoppas att man klarar provet imorgon ;) Och imorgon ska vi baka lussebullar :D <3 Och snart är det jul om typ 23 dagar :D har ni gjort en önskelista ? Min önskelista är inte så väldigt lång i år ;) vill hellst av allt ha en kamera och en ny garderob och lite kläder ;)


RSS 2.0