Before the storm


Heej! Idag har jag varit med ada och vi bakade ,men våra bakverk failade lite! haha. Och nu sitter jag och lyssnar på musik, och imorgon är det midsommar!

loving the love


chance eveything and start over again becuse nothing i pemanent


Godmorgon ;D

skolavslutning


Hoppas ni alla får en fin sommar ;)

open up your eyes


Heeej! nu har jag suttit ute på altan med och haft trevligt med mamma,pappa, kjell åke och tim. Vi spelade gitar och sjöng och berättade historer och borade in oss i filtar när det vart kallt och nu så sitter jag och lyssnar på musik, men ska snart gå och lägga mig ;) KRAM!


i hope you dance
En ny dag, nya minnen.

is the game wort the fightthe other side


Imorgon är det skolavslutning ;D

could it be


godmorgon ;D


finally is everything clear
Nu ska jag snart sova så vill bara önska alla en god natt ;)

for the first time


take a look

smile
I helgen har det varit hur varmt som helst men nu är det dåligt väder igen ;(you dont have to worry


Idag hade vi brännboll på mentorsdag och det var inte trevligt direkt på grund av det kalla vädret ;( Men efter det så for vi till skolan och spelade spel ;D Och sen så får vi och åt pizza och sen spelade vi mer och sen kollade vi typ på några filmer som 7an hade gjort ;) Och sen har jag väl bara ätit och kollat på topmodel :) och nu sitter jag och lyssnar på musik :D KRAM!

if we listen to each others heart

lite bilder från igår;)

the sea is more then deap


Godnatt allihopa och sov gott ;)

photos
now your back


Heej, idag sluta jag tidigare för att jag skulle till tandläkaren och efter att jag och mamma hade varit uppe på sjukhuset så for vi till stan och jag hittade lite nytt och sen när vi kom hem satt jag i solen länge och hade ett litet enkelt spa med jordgubbar och fotbad och lita annat ;) Sen så har jag åka båt runt storklyva och sen hälsat på carin och kejll åke och efter det så har jag bara suttit och tagit det lungt ;) PLUS! det har varit hur varmt som helst idag  :D :D hihi KRAM!

the power of the sun


count on you


heejsan, igår var det en jätte fin dag. Jag och mamma var på strömpilen och shoppa jag hitta en bikini och ett par smycken och ett linne :) sen for vi på maxi. Sen när vi kom hem så vila vi lite och sen kl 8 for vi ut till karin och kjell åke.

good morning sunshine


Just nu sitter jag nyvaken ute i solen. hur härligt som helst bara det att det blåser lite men det blåser typ mäst upp i trädkronorna men inte lika mycket på våran altan :) så funderar på vad jag ska hitta på idag, men vi får se vad dagen ger ;) KRAM!<3

photo
i never given up


Hejsan! idag har jag inte gjort något. Har bara kollat på tv och suttit vid datorn men var ute med elvis en stud och solade i båten i kanske 10 minuter innan det kom lite moln och det började blåsa. Men nu är den fint igen :D

Put your dream in action


NU är det long helg :D

RSS 2.0