midsommar bilder

hej vi kom lite tidigare hem än vad vi skulle, men nu ska vi iallafla ut till kjell åke och carin ;)





midsommar

GLAD MIDSOMMAR !!!! ;D

kväll

ikväll for jag ,pappa och mamma in på maxi och handlad så att vi ska ha mat till midsommar :)  passade på att köpa en mascara  :) har inte så mycket mer att seja så god natt ;)


vill bada

hej idag är det en sån där solig och varm dag typ :) så jag har typ ba lust att bada nu ! men jag kommer knappast att bada idag tror jag men man kan ju alltid hoppas ;) 

viktoria idag


dom sålde ganska mycket dricka utanför coop idag :)

bikini

bikini från H&M :)
en till bikini från H&M :)


onsdag

hej idag har jag varit med mamma och carina i stan vi vart typ fört på laitis och köpte en grill sen for vi in på olssons tyger och sen gick vi in och och åt hos viktoria sen åkte vi till H&M och köpte 2 bikinier :) sen for vi  inn till carina och fikade och sen for vi hem :) sen har jag typ varit ute med evlis och damsugat och kollat på lite tv :) sen har jag inte gjort så mycket mer . Men imorgon kommer pappa hem så då ska väl vi börja göra klart inne i husvagnen och packa lite saker för på fredag ska vi till bröknäss och fira midsommar ;) så vi kommer hem på söndag :)  och på måndag ska jag följa med pappa igen :) och då ska vi till gotland :D

tisdag

hej igår vart det ganbska sent innan jag vaknade så jag vaknade vid 11 idag sedn var det ba att gå ut med evlis sen  har jag haft en liten spa dag har typ målat naglarna ,fotbadat ,målat tånaglarna,använt ansiksmasken ;) att ute på altanen och gjorde det ´,även fast det blåste . Men man fick ju lite friskluft :) ikväll ska jag väl typ ba kolla på tv eller något annat vet inte riktigt ;)
kram  malin ;)


bilder på vad jag köpte

örhängen från bik bok
handuks kläningen ,från åhlens ;)
ansiktsmasken från H&M ;)

stan :)

HEJ ! ;)
idag for jag och ada in på stan ;) vi gick typ och kollade runt på lite klädafärer och ada hittade en t-shirt och ett linne på gina ;) och jag hittade ett par örhengen på bik bok och en kläning som var typ en handuk blir parfeckt att ha efter man har badat eller ska typ gå och köpa en glass ;) sen köpte jag ett par thigts och en ansikts mask :) nu kommer lite bilder från idag ;)
jag och ada ;)





så här ser dom ut i verkligheten ;) vem ser godast ut ?
adas mozarella (sticks) haha ja X)

sere gott ut ? :P
slutligen en till bild med dom fina glassögonen ;)


godmorgon

heej:)
idag lysser solen :D skönt ! inte ett måln på himmlen vad jag kan se nu iallafal ;) mamma och pappa har åkt in till stan ,så jag ska väl typ ducha och ge elvis mat och sen ska jag väl gå ut med han :) sen får vi se vad jag ska göra ;) vad ska du göra idag  ;)
lilla gubben <3


storklyva

hej:)
kom just hem ,har varit hos carin och kjell åke ikväll ;)
jag ;)


jag tidigare idag :)
solen börjar komma fram :Dhoppas att det blir finnt imorgon .
kajen ikväll


kläder

nu vill jag verkligen in till stan ! kollar runt på en massa sidor och kollar på kläningar :) och på toppar och annat :) hittade den här på gina trickot :)
sen skulle jag behöva en nya bikini min gammla är inte lika fin som den var en gång i tiden .
jag gillar ganska mycket nitarmband ;)
ASOS HOOP Platform Sandalskorna vet jag inte vart dom kommer ifrån :) men allt annat kommer från gina :)

yttersjön bilder

jag när jag stog och fiskae :) men det hade varit mycket roligare att fiska om det inte hade regnat så mycket .
mammas fisk ;)

bilder från i veckan

när pappa lastade av båten i stockholm på morgonen  så for kungaparet förbi i en båt ;) ganska dålig bild men först sprang jag till ena sidan ab kajen men när jag var där såg jag att jag inte hade nå batteri i kameran :( så jag fick springa tillbaka men då hade båten typ redan försvunnit men sen såg jag att den kom tillbaka så då sprang jag till den andra sidan av kajen och fotade med pappas telefon ;)

yttersjön

hej har presic kommit hem , har varit nu och fiskat sen kl 12 idag :) men jag fick ingenting :( men mamma fick  en fisk på drygt ett kilo :) och pappa fick 2 mörtar :) efter att vi hade fisat och grillat korv och gjort hamburgare så sat vi under ett tält och pratade med ett gäng som vi bruckar vara med på midsommar :) hade det väldigt trevligt :) men är typ as trött nu . så det kommer att bli as skönt nu när jag äntligen får sovmorgon :)

bilder

Det kommer fler bilder senare ;) men ska gå och lägga mej nu , sweet dreams ;)


göteborg- malmö-stockholm

stockholm i tisdags :)
igår såg jag en väldigt annorlunda båt .
 jag i göteborg :) ganska suddig bild ,hehe
göteborg :)
jag och pappa skulle gå och äta på burger king , på en jätte fin parkering med en vacker utsikt och det var nog fler som tyckte det för på parkeringen hade flera husvagnar stanat ;) på andra sidan vattnet är danmark :)
göteborg :)

hemma

hej nu har jag kommit hem :) har precis  packat upp allt och duchat  för imorgon ska vi på fiskepremiär utanför hällnes :) hoppas att det blir bra fiskeväder sen vill jag gå på stan har set så sjukt mycket fina kläningar och shorts sen vill jag ha en sån där kjol med blommor :) skulle vilja fara in på söndag men då stänger allt så tidigt och på måndag far pappa till södra sevrige igen vet ej om jag ska följa med den här gången för veckan efter så ska han till gotland och då har jag tänckt följa med han :) men nu hoppas jag att det kommer att vara soligt här uppe också ,jag hade som högst 26 grader när vi var lite utanför jönköping igår :)

tråkit

hej just nu har jag ganska tråkit det finns ju inte å mycket att göra efter den här vägen är i småland nu :) men vi ska väl snart stana och koke en bullens :)

igår kväll

hej igår for vi igenom tönnebro och igenom stockholm och idag får vi igenom jönköping och om drygt 20 mil så är vi i hälsingborg sen är det inte så långt till malmö :) sen ikväl hoppas jag att vi är i göteborg :)

på väg mot malmö

igår kväll åkte vi genom stockholm och ikväll stanade vi på nyköping :) men nu är vi ute och kör igen kommer snart att vara i jönköping vägen är ganska ointresant det är typ ba motorväg fast sen när man börjar se vätern så är det ganska vackert ;)

vid tönnebro :)
en liten elefant som fans på hakke gård.
dragongate :)


högakusten

hej ! idag kl 1 typ for jag och pappa iväg .just nu har vi norlandsvagnar på lastbilen som ska till malmö :) har inte varit så mycket i



måndag kväll

var just ute och tömde båten på allt regn vatten :) sen när vi skulle gå så kom sjödimman ;)
elvis undrade om det fanns någon fisk  där . <3



där kommer dimman


måndag

idag har jag städat typ hella mit rum .  sen ska jag väl börja packa för ska följa med pappa imorgon till göteborg sen ska vi till malmö :) kommer hem på fredag så vi kommer att sova någon stans utan för sundsvall i morgon kväll vet ej vart det blir men det får vi väl se :) sen hittade jag ett halspand som jag fick på mit dopp som är i äkta guld som jag tykte ganska mycket om när jag var mindre och sen har jag ätit mina första jordgubbar för i år ;) delicus .


great istern

jag provade anka men det var inte det godaste jag har ätit ;)
till efterätt åt jag friterade bananer ;)
han vart sne men vad gör det :P
jag :)
digar den här tavlan :)

söndag

idag har jag och mamma bakat sockerkaka och sen gjorde vi choklad bitar :) sen kom kjell åke och karin och karlson så vi sat ute och fikade ett tag sen for vi med gräskiparen ner till kajen :) sen for vi på en lite sväng med båten :) sen nu ikväll vill mamma fara in till great istern så vi får se om vi far för vi var  typ där i fredags också ;)
det rosa skulle vi ha på sockerkakan :)
så vart resultatet ;)
karsborgs bryggorna idag :)


the last song

hej idag for jag och kollade på the last song med ada,minna och amanda :) och jag sat typ och grät i 25 minuter ! och bakom oss satt typ några andra och typ grät as mycket ! och typ hade med sej paper så att dom kunde snyta sej ! och alla typ grät dom på tv grät ,och  dom bakom oss satt och tjöt och några fler grät också ;) och jag haha :] men den var ända ganska bra :) sen for vi in på machdonald och köpte en 10 krs hamburgare och sen for vi in på max och köpte en lyx miltchake :) den var ganskia god ;) sen for ni ner i parken och ada sprang runt och leta efter någon dam ,som inte fanns ! och sen så for vi i någon rosa grej typ :) sen kom pappa och hämta oss .
2 jordgubbs miltchakes och 2 choklad :) minna och jag tog jordgubb och ada och amanda tog choklad :)
minna och ada gillade dom ;)
minna och ada luktade på blommorna i parken :Pdom fik ba ganska mycket kryp på sej ;)
jag och minna klättrade på fenonemet :]sen kom amanda ;)

choklad maskin

i förgår kom mamma hem med en choklad maskin :) och det följde med typ så att man kunde göra egna choklad bitar i olika fomer och sen kan man göra shoklad och doppa i jordgubbar eller annat gott :) måste prova den snart . men just ju har vi ingen shcoklad hemma .

igår kväll

ut mot havet .
inne i viken där vi bruckar fiska ;)
och jag :)


bilderna från skolavslutningen

mathilda,minna,adaoch sara ;)minna sjöng en jätte fin låt ;)amanda ,sara,ada utanför kyrkan :)så såg min frisyr ut ;) här gör man sej i ordning ;) allihopa ;) dom sjöng några sommar låtar :)rektorn ;) haha ganska suddig bild på malin ;)


sommarlov :)

i sommar ska jag fara ut till gotlsnd n sväng med pappa ;) och sen följer jag nog med nr han ska till  stickholms trakterna  jag kom mer nog fara med pappa ganska mycket om han ska köra båtar så;) sen ska jag väl vara hemma och va med kompisar och shoppa ,sola och bada ;) vad ska du göra i sommar ;)


skolavslutningen

ÄNTLIGEN SOMMARLOV! :D innan skolavslutningen var jag hos frisan och hon fick göra en uppsätning jag sa ba gör lite upptuperat ;) och hon ba okej . sen så gjorde hon typ nå snurrar baki håret ;) vart ganska nöjd ;) sen for vi till kyrkan . och då sjöng malin en låt och minna sjöng en låt och några andra ;) haha . dom sjöng as bra iallafal allihopa ;) lägger upp bilder sen på hur det såg ut ;) efter skolavslutningen så for jag ,mamma och pappa till great istern som vi typ alltid gör efter skolavslutninarna :) sen for vi och kollade på lite blommor och sen for vi till laitis och sen for vi ner till kajen och tänckte kolla om jag kunde starta båt mortorn själv ;)) och det gick ganska bra ;) sen ska vi leta efter en båt på blocket som jag kan ha att köra runt i ;) och nu ska jag typ ba ta det lungt ;)


torsdag kväll

hej det blev ingen cykel yur idag ,så det får bli någon gång under sommaren ;)  ÅÅÅ vad skönt imorgon är det skolavslutning , fast jag måste upp as tidigt föpr jag ska till frisan på morgonen innan skolavslutningen :) för hon ska göra en uppsättning :) men då måste jag ha typ minkat mej och gjort allt i9nnan jag ska dit så jag måste upp tidigt ;)

bränboll - vatten krig

hej idag hade vi bränboll på lila vembly :) vi mötte 6 a och 8a och vi förlorade mot båda :( och när vi hade spelat klart så fick inte vi gå för att man skulle kolla på någon match mellan några ;) men jag kollade typ inte :P haha sen kom typ cissi och typ mula mej med gräs ! och då försökte jag göra henne gul om kinderna med en maskros och  det gick ju väldigt bra . sen så skvätte alla ner mej för att jag skulle typ kanske vatten på cissi men då sat mathilda där och fick typ allt på sej och då börja hon också kasta vatten på mej ! så jag vart typ dyng sur !! sen for vi på lunch och det vart typ as äklig lunch !  det var typ korv och mos och en glass :( och jag åt typ ba 2 korvar och sen kom typ mathilda och minna :) och sat sej med mej ,ada och amanda :) haha och då hade typ hon 3 korvar med bröd och en till korv på sidan !X) haha sen försökte jag få in lika mycket som mathilda i munnen men det känndes typ som att ha en sån där kläd galje i munen X) haha sen gjorde ada ett väldigt finnt konstverk med min korv och moset :p var väldigt varckert men sen tog  hon min glass och hede den i moset ;( sen for vi typ storsjöhallen och kollade på när  2 klasser mötte alla lärare ;) och typ hellt oventat börja typ minna ba malin akta dej och jag ba wat ! och sen så är jag blöt i håret för att cissi typ hällde en halv flaska i mit hår X) och sen gick jag in till toaleterna och fyllde flaskan för att hälla på cissi :P haha och när jag kom till baka var typ nästan matchen slut så då gick typ alla ;) så när vi stog i kön för att komma ut så kasta cissi vatten på mej och då kasta jag vatten på henne :P haha men jag råka typ kanske på någon 9a också X) haha och sen fick jag värsta full träffen i  cissis ansikta XD hahaha :P sen tappade jag min telefon någonstans idag och jag har typ varit överallt där jag har varit idag och jag hittade den inte :( och kl 6 ikväll så far jag,minna,ada och jag vet inte om amada ska med eller inte så vi får se ;) berättar hur det gick senare nu ska jag gå ut och fika ;) hej då

kanot

Idag hade vi och några andra kanot och det gick ganska bra hella vägen men sen börja det regna :( och jag vart typ piss blöt !!  och sen skulle man gå över skogen på ett ställe och då hade inte vi nå hjul till våran kanot så då fick jag typ släpa hella kaonten på stigen ! det va ganska jobbigt ! men det var ändå ganska kul att paddla . jag och ada hade ju tängt tävla mot cissi ! men då fiska hon istället :P  här kom man ut från skogen .sen var det en lite kort kanal typ :)jag och ada for in i  en vik där det var ganska grunt ;) här stanade vi och åt :) haha ! amanda hade typ kinesisk mat och typ tove hade med sej värsta gorme maten och ada hade typ samisk mat och minna hade typ pankakor och jag hade mackor X)  och ada var min kanot partner ;)


brännboll

hej idag så var det en väldigt kort dag :D vi spelade brännboll på idrotten och efter skolan så for jag ,minna,ada,amanda hem till minna för att hämta raket och bollar för att vi skulle spela bärnnboll där vid äljuspåret ;)efter vi hade hämtat det så for vi till konsum och där köpte jag 2 stycken coka cola flaskor med 1,5 liter och en docktor peppar . sen for vi på statoil för att få tag på några muggar . sen så for vi och mötte cissi och sen spelade vi :) sen ringde vi mathilda och hörde om inte hon kunnde komma och efter att ganska bra tag så kom hon ;) haha !

wiiiii

idag fick vi sluta tidigare för att några hade haft vattenkrig . så jag och ada och minna for typ ut på holmen och gick på någon stig där is skogen , sen for vi till baka till holmsund. sen sat jag och ada och snackade på vägen i typ 50 minuter . sen for vi hem till henne och fikade sen for vi hem till mej. sen kollade jag på en film och sen skulle jag ut med elvis så jag joggade en bit med han . hehe bilden vart typ sne men jag pallade inte att vända på den . kram !


vann boktävlingen så vi fick fika :)

så där såg den  ut efter att ada hade varit där =P

boden -luleå

hej! imorse gick jag ut och sat mej på alltanen och steckte lite i solen men sen så skulle pappa och jag iväg till boden och sitter nu i boden ska snart till luleå :) men här är det inte lika finnt väder som det var hemma :( så sitter nu i pappas lastbil och äter rebenspjäl medans pappa lastar av båten ;)

storklyva

igår va ju mamma ,pappa,jag och elvis ut till karin och kjäll åke till kl 12.00 ;) hade det väldigt trevligt ;)

nya

köpte nya shorts i torsdags

kjol

köpte en kjoll på gina trickot för ett tag sen ;)

omberget

efter skolan idag va jag ,ada och sara ute och cyklade ;) men sen skulle sara hem och då for jag och ada till omberget ;) och gick runt allt med cyklarna och sen när vi kom fram till vägen som går upp till slalombacken så börjar det ju gå nerför så jag och ada vi for där och typ cyklade as snabbt ! det va typ kul men ganska läskit ;) sen när vi hade kört upp och ner ett tag, så for vi och då va ada as nära på att ramla av cykeln men det gick bra ! sen körde ada igen för jag skulle filma när hon körde nerför backen ! och först hon ba .
-jag har för lite fart !
och sen ser jag i kameran hur allt blir svart ! och sen hör jag hur ada skriker och sen så är det typ tyst så jag stängde av kameran och då ligger typ ada längs ner i backen med cykeln över sej ! och när jag kom ner så hade hon, som tur va ba fått typ nå skrapsår. Men cykelstyret va typ hellt snet och plåten över becket hade blivit buckligt så det va tungt att föra på framdecken.

fredag

hej !! idag va det sista fredagen för nästa fredag är det skolavslutning :D längtar as mycket !Imorse hade vi bränboll . franskarna mot svenska/engelska. jag och mathilda ,nina,gabby va inte med och sen kom sara ;) vet ej vem som vann ;)  sen på lunchen så gick jag ,ada,sara och mathilda ,minna cyklade till statoil för att köpa fika som vi skulle ha på mentorstiden ! men då fanns det inga såna där bullar som ada ville ha så vi for till konsum och kolla och där fanns dom ;) och jag köpte typ 2 bärbakelser med hallon :) As gott! sen efter det så sluta vi ;) va väldigt härligt väder idag ! men det hade typ varit perfect om det inte hade varit så mycket vind och att det va hellt målnfrit ;)


ADA

här står ada med sin system kamera ;) haha

revet


revet och lite till !

Jag ,ada,minna och amanda for ju till fevet idag :) Och tog lite bilder komer lägga upp bilder på det snart ;) Men det vart en mycket längre resa än så ! efter det for vi ut till bräntebacken och for efter en stig och efter det så for vi ut på en stig och vandrade om kring i typ en timme ! det va typ stockar över stigen och myrar med sponger över !


Revet

nu ska jag gå och göra mej iordning ska fara med minna och ada iallafal och kanske nå fler ;) till revet :) där ska vi ha en liten picknik och sola lite i det fina vädret :) så det kommer bilder sen på det ;)


RSS 2.0