piren idag

det var ganska stora vågor !





senaskt köpen

smik som jag köpte i torsdags ;)
basebolljacka köpte jag idag
nya örhängen från gina ;)

stan !

hej !
idag var jag på stan med mamma och pappa och jag fick en baseboll jacka och ett linne och ett par örhängen ;) sen for vi på biltema och sen till greatisern och åt . Sen for vi ut på piren för att kolla och sen for vi hem ;) kommer lite bilder nu ;)

fredag

hej !
igår var jag på stan med jenifer och köpte en ny mascara ,leppstif,nagelsack,en vässrae till en kajal penna och ett par kosta mjukisbycksor ;)  sen sefter det så for jag hem och ducha och gjorde mej i ordni´ng sen åkte jag över ut till ön och var med jenifer ,joel och liv sen gick jag och jenifer och la oss upp på loftet hos kjell åke och carin ;) sen idag har vi typ sprungit runt och pratat och smikat oss ,haha ! och sen far joel ,lov och  lo i morgon tidigt så jag kommer inte träffa dom  mer i år  kommer att sakna dom ! 

onsdag

hej ! idag var jag med jenifer och joel ,och igår var jag med jenifer på stan och köpte jacklan och tröjan och armbanden som syns i inlägget efter det här ;) och imorgon ska vi kanske in på stan igen .

nya kläder

dom nya armbanden från bik bok ;)
ny jacka från gina trickot
tröja från kapphal

nya lösögonfransar och örhängen

från lindex
från kapphal

lördagens bilder

hej ! igår var jag med jenifer ,och vi typ pratade och tog ganska mycket bilder ,för det var en ganska fin solnedgång igår kväll ;) och idag vet jag inte vad jag ska göra, far kanske över till dom idag också :)

jenifer ;)

jag ;)



onsdag

hej ! imorse när jag vaknade kom mamma och sa att hon och pappa skulle iväg och köpa mat och något annat . vi far snart så om du ska med så får du gå och göra dej klar nu så jag gjorde mej klar och hoppades på att jag skulle få en sväng in på H&M och kapphal kanske ;) haha och det fick jag ;) mamma for in på coop och pappa in på biltema och jag på H&M och kapphal . Jag köpte en tröja och ett par örhängen och underdelen till min andra bikini ;) och sen skulle jag vilja fara och åka vattenskidor någon gång , jag hoppas att det är solig och varmt imorgon ! Då ´kanske jagf far och provar för vi ska först bara få låna några och se om jag kan åka på dom eller om jag kommer upp ;)

måndag

hej ! idag har jag bara gjort små saker hemma som typ dammsuga och ducha och plåka jordgubbar <3 hade tänkt åka över till joel men när jag ringde så var han på väg till fjällen och skulle komma hem på torsdag så får va med han då ;) 

ha det bra ! malin ;)


lite nytt

nytt leppstift :)
köpte ringen på marknaden men armbandet köpte jag på lindex ;) bilderna blir sne men jag orkar inte vända på dom ska gå och lägga mej nu ;)


åsele marknad

hej idag for jag ,pappa,mamma,joel,liv,kjell åke och carin till åselemarknaden . VI stanade på vägen och fikade och doppade fötterna :) sen for vi vidare in till åsele och gick runt :) jag ,liv och joel for iväg och köpte lite olika saker jag köpte typ en ring med en ros och en smink borste och lite olka saker ;) sen provade joel,liv och jag en bergodalbana som man såg på en tv i en buss eller vad det nu var typ ,och den rörde på sej så när dom visade på bilden att det gick nerför så for den där saken fram . det var ganska roligt ;)  sen gick vi runt och kollade på allt . sen efter det så for vi hem och på hem vägen satt vi och lyssnade på sommarmusik och hade lite allsong :) sen for vi hem till mej och kollade på film .


storklyva

HEJ ! imorse var det mulet och kalt ute men nu är det klar igen :D så nu ska jag  bara torka håret sen så far jag över  till storklyva ;) sen får vi väl se vad som händer ;)


måndag

heej !
idag har jag inte gjort så mycket typ har sovit till 11 sen sat jag ute i solen och åt frukost . Sen for jag och mamma in till umeå och hälsade på carina som har sin dotter hemma ;) så vi for runt och kollade och sen efter en tur ute på landet så for vi ner på kajen i stan och fikade :) sen skjusa vi hem dom , sen for vi in på konsum i holmsund och kjöpte lite småt :) sen fick jag sex and the city 1 an ,av mamma ;) har sätt den för hemma hos minna , men det var ett tag sen och jag han inte se slutet då . så nu imorgon kväll ska man väl kanske se den ;)


kläning

köpte den här kläningen på H&M för 149 kr .

stan

hej idag for jag ,ada och amanda in på stan :) jag köpte en kläning med volanger ,linne ,ansiktsmask och ett par pilot glassögon ;) sen  gick vi och såg på eclipse !:D den var väldigt bra ;)

soligt <33333

heeej
sitter ute i solen nu och lyssnar på musik <3 det är as varmt ! kommer inte göra så mycket idag men kanske typ kolla igenom garderoben :) jag vill fara in på stan och shoppa ! eller fara in till umeålagunen och bada ! 

tisdag

hej ! kom just hem har varit med joel och fiskat :) jag fick  en abore och en mört , och joel fick en abore ;) det var jätte fint¨på vattnet på slutet vart det typ stilla men då började myggen komma ;/  och sen firade vi carin som fyllde år idag ;) grattis !  sen så badade vi i havet :)

gotland ,visby

Hej !  i veckan har jag varit med pappa till gotland :) vi var i visby  och kollade runt lite .Först gick vi in på sveriges största glass bar :) det var as god glass där ! :D sen gick vi  upp till centsum och jag kollade runt på lite klädafärer och hittade ett par jeans shorts och en bluse och ett bälte :) sen åkte vi med något tursit tåg . tåget körde dunt hella muren och berättade om visbys historia :) men efter rundan så skulle jag och pappa gå till baka till lastbilen , men det var en bra bitt att  gå så när vi passerade glass baren gick vi in och köpte en till glass ;) haha ¨båda var goda ;) sen gick vi resten av bitten till lastbilen och satt och väntade på färgan som skulle ta oss till nynäshamn :) och när vi väl kom om bord på färgan så vill jag gå upp på soldäck och sola lite satt där upp och solade drygt en timme :) sen gick vi in och åt . När vi var framme i nynäshamn ,fortsatte vi till eskelstuna där vi skulle lasta av  och sova . Sen på torsdagen for vi till jönköping och lastede och då var det varmt ! men det har det varit i stort sätt hella veckan :) sen efter vi hade lastat i jönköping så for vi ner till silekrog och stanade och sov sen idag åkte vi hem :)
nu kommer lite bilder från i veckan ;)
fick se lite gula ängar :)
och blåa ;)
 en fin solnedgång  fick vi när vi lämnade oskarshamn , på väg mot gotland :)
när vi stog på däck och kollade på solnedgången och oskarshamn kom det en båt med glada mäniskor som vinkade och skratade när vi kom .

jag på färgan ;) 
inne i färgan vi åkte med en ganska sen färga vi kom till visby kl 12 ungefär så det var inte så mycket folk ;)
när vi gick innanför murarna i visby :)

muren ;)

kusten :)
skulle gärna cykla runt på gotland ;)
det var mycket uppför när man skulle upp men att ta sej ner gick defenitivt mycker lättare ;)

en av ingångarna in till andra sidan av muren .
det här var sveriges största glass bar ;)

ganska suddig bild men ,men . det fanns iallafal väldigt mycket olika smaker och glassarna var super goda !! och den var hemmagjord ;)

jag tog honung,maräng och cheas cake smak på min glass ;) och pappa tog en mjukglass ;)
vi tog ju en glass på hemväge också och jag tror att det satt i hop med det andra det var som  samma hus men dom hade en annan ingång .

så här såg våra glassar ut min är långst bak och har skaeran skogsbär choklad och bubelgum ;) och pappa tog citronlakrits och en till men minns inte vad dt var ;)
så här såg viby ut när vi stog på frägan på väg mot nynäshamn .   men nu ska jag gå och lägga mej , godnatt ;) 


RSS 2.0