snart helg

HEJ ! nu har jag pluggat och jobbat i timmar typ för att klara proven imorgon . Tränat på alla glossorna och texten och gjort en snabb genomgång och kollat lite på son och tränat på den där premens sakan på engelskan . nu får man bara hoppas att det går bra :) ska bli så skönt men helg och ta en liten pause från allt jobb :)


Storklyva

hello ! kom ganska nyss hem från carin och kjell åke ;) var väldigt fint där ute idag :)black and white

solrun

jag


prov

hej ! sitter nu med en hög med läxor och funderar på hur jag ska komma ihåg allt . sitter nu med Non och försöker förstå så att jag ska klara provet imorgon sen ska jag träna på engelskan till på fredag sen har jag inlämning av saga på onsdag och sen har vi matte prov på torsdag och sen ska jag träna på Son till på fredag på förhöret ....När jag var i norge viste jag om att jag skulle ha prov i matte så jag har typ ägnat mej åt att pluga på matten. Så matte provet känns inte så hemskt . men men . hoppas bara att det går bra .

hemma

Hejsan ! har för ett tag sen kommit hem och  pakat upp allt ur väskorna. och funderar nu på att gå och göra en kopp te med honung :) men saknar redan dom norska fjällen, igår satt jag ,solrun,mamma,pappa och elvis uppe på fjället i may och carls stuga ,och åt fårekol :) och i onsdags var vi inne i bodö och shoppade och hälsade på hos may och i dera hus och fikade sen så for vi till solrun ,odd och dagfrid .Jag och solrun gick en lång promenad tills det vart mörkt . och imorgon är det skola igen ....

bodö

solrun <3
jag och sorlun <3

utsikten imorgon

kör förbi här imorgon ;)

stan

hej ! idag har jag varit på stan med ada ,sara och amanda och inne på gina tricot såg vi minna;) sen var vi väl där och sprang och jag gjorde av med typ alla pengarna köote en tröja från ginatricot och en sjal från only och ett par  örhöngen och en cardigan från H&m ;) sen nu ikväll har jag vä typ pakar för imorgon så far vi till norge igen ;D Vi kommer till hälgen och  då göjar jag blogga igen ;) annars har jag typ sutit med läxan som jag ska göra i veckan .... 
ada i action ;)
ada och sara provar skor ;)
den nya cardiganen och sjalen och örhängerna


adas konstverk från bilden

adas teckning från 7an :P haha !


onsdag

HEJ ! mamma barättade för en liten stund sen att vi kommer att åka till norge på söndag ;) sen skulle vi ha orientering ute idag men tack vare regnet så slapp vi ,vi hade istället inne gympa ;)   Sen på lunchen så körde jag och ada lite kaliban ätning :P haha för det var ju typ kyckling klubbor ;)sen har man sett cissi ute låst i regnet :P


mer jackor
mer kläder


skulle vilja ha det från H&M ;)

skolan

Hejsan ! idag hade vi elevensval  och vi har typ foto och film och då skullevi göra en film i koridorerna .haha det gick ju riktigt lyckat sen var det tänkt att jag skulle åka buss in till vasaplan men det vart inte av så köpte mej en dricka och gick typ en bit :) sen har jag varit ute och busat med elvis och ska väl bara slapa idag också med en kopp te :) kanske skulle kolla på en film vet ej någon som har ett förslag på en bra film ? :)

jackor från gina tricot
vilken jacka var finast ?:)

jackor från gina tricot
vilken jacka var finast ?:)

snart är jag där igen <3tisdag


det var vinter jackan ;)

vinter jacka

hej ! idag hade vi typ cooper testet och är väl ganska nöjd typ . Bättre än föra året ;) haha och sen har matte provet flytat fram en vecka :D sen när jg kom hem så har jag fåt jackan som vi bestälade från ellos för ett tag sen ;) sen ska man väl typ damsuga sen ska jag bara sitta och vila :)

söndag

hej ! idag har jag inte gjort så mycket typ bara varit hemma och pysslat på ;) kom just hem från carin och kjell åke ;) för han fyller ju år på tisdag ,grattis ;) och imorgon börjar skolan igen .... men mångar är inte så jobbiga det är typ torsdagar som är jobbigast.
bilder från i fredags och idag från ön ;)

torsdag

hej ! idag hade jag ,ada,sara,minna och amanda bild på passet . och då skulle man göra sina plakat för olika partier jag ,sra och ada hade kristdemokraterna ;) och minna och amanda vet jag inte riktigt vad dom hade . sen hade vi typ hemkunskap och typ stekte bröd och ägg och skinka . sen har jag typ sutit och gjort klar engelska glossorna nu och ska väl typ gå och kolla på tv så vi ses ;)

onsdag

Hej ! idag har det varit en vanlig dag ,man har hoppat höjdhopp och fåt veta att man ska springa cooper snart .... och lärde mej ett nytt ord på afrikanska. annars har det väl typ inte hänt så mycket har hemkunskap imorgon . och cissi tror att hon är lång .


tisdag

hej idag var det en ganska slapp dag tisdagar bruckar inte vara så jobbiga så efter skolan for jag ,ada och sara in på sandviks skolan och hälsade på :) det var typ ganska mycket som hade förändrats sen man gick där . Och ikväll blir det väl bara att sitta med matten .

måndag

hej ! inget specielt har hänt idag häller . och imorgon har vi typ sovmorgan :) sweet ! sen vecka 38 ska vi till norge igen :) för det bruckar vara väldigt finnt där på hösten när alla löv är röd och gula :)  och då vill jag gå in på glashuset igen och kolla på cubus men det passar ganska bra för glashuset ligger väldigt nära kajen där dom säljer ny fongade räkor ;) som mamma vi fara och äta igen och då kan man ju passa på att gå upp dit igen ;)

Ada här!Ville bara säga hejsvejs och göra reklam för min blogg! :D


breaking dawn

 OOOOO vad jag längtar till att få se filmen !! :D men det är ju typ länge kvar ....:(

only

Honey pant - rp1honey pants från only ;)
Irena jacketjacka från only
Nilli pocket shirtskjorta från only :)

skogen

hej ! idag har jag varit med mamma ,pappa,elvis,kjell åke och carin ute i skogen och plockat lingon ;) det var ganska varmt till en början men sen vart det lite mulnet men det var ända ganska varmt men på slutet vart det så mycket knort så vi slutade plocka för det vart så jobbigt med knort ;) Men när jag stog och plockade och var precis klar med den kullen och när jag vänder på när jah vänder på mej  hör jag ett raslande och sen ser jag en orm fara in i lingon riset och jag bara omg ,omg och typ sprang tillbaka till bilen . 
kaffe ;)

gina trickot

hehe jag vill in på stan :)

FREDAG

HEJ !
helt vanlig dag idag typ inget specielt typ andra veckan i skolan . och redan ett helt lass med läxor .... har typ 500 sidor matte och sen typ någon hemkunskap läxa sen har vi prov i matte vecka 38  . Man är fortfarande förkyld men har inte så mycket hosta ;) och det är ju bra för hosta är mycket jobbigare .


sötungen

gullungen idag ;)

torsdag

hej idag är jag hemma från skolan på grund av att jag har hosta och jag tycker inte det känns så roligt att sitta i skolan och hosta när det är hellt tyst sen ,har jag kolla ingen om våra post och hittade en katalog med ellos kläder och hittade ett par söta skor men  är lite tveksam om jag ska köpa dom eller inte, om jag kommer att gå omkring i dom .

RSS 2.0