You guy's make me smile


Jag och Ada

Minna

Sara

Olivia


love is the answer, to everything!Jacka,skjorta,linne- H&M, tröja- Cubus


NU vill jag ha sommar så jag kan börja använda skinjakor,kjolar, kläningar och ballerina skor!

glad alla hjärtans dag


även fast de var en tisdag  idag,och tisdagarns bruckar vara långa och jobbiga så var den här tisdagen väldigt snabb och trevlig! jag kollade på mendas sara och minna disikerade gris ögon och jag har dansat på skriskor på idrotten. Och nu sitter jag i mitt rum och spelade nyss på gitaren men nu lyssnar jag på musik och ska väl börja med engelskan snart...
KRAM!

sometime's we need to just take a minute and just breath, then we'll see have great we really have it


Idag har de varit en rolig dag, men inte för tillfället är snurrig i skalen och de susar i öronen på mig men.Men de är väl bättre imorgon hoppas jag:) Borde väl börja kolla på engelskan men de känns så jobbigt att börja kolla igenom det tjocka häftet men de ska göras så de är väl lika bra att man börjar me de snart;) och imorgon är de ju alla hjärtans dag:D och vi får väl se vad den dagen kommer att ha att ge!

I making my own way


NU är de slut på helgen typ! har haft en riktigt bra helg faktiskt! igår kväll bjöd vi ju över carin och kejll åke på middag och mamma och pappa provade på någon ny matrett som var hur god som helst! ch sen satt vi och såg på melodifestivalen.Idag har jag varit hemma och spela gitar nästan för mycket de känns i fingrarna! men annars så tog vi på oss skidorna och for över till storklyva och träffade en massa folk. Men nu ska jag ta mig en duch! KRAM!

Can you show me


Idag blir de en hemma dag ska städa och senare ikväll kommer carin och kjell åke! Igår var jag och tjejerna ute på stan och shoppade och åt på max.haha  jag kom iallafall hem med ett par svarta jeans och ett linne och en garner produkt som skulle göra att påsarna under ögonen försvinner:) men efter stan så får jag,mamma och pappa på maxi och där fick jag med mig en film som hette  the ugly truth som var jätte härlig:D men nu ska jag ta fram dammsugare och börja med sysslorna;) ha de bra!!!

take a look through my eyes


Imorrse när jag vakna så tänkte jag att de här skulle bli en sån där tråkig vanlig dag med tv, dator och bara att vara hemma! men nej inte riktigt!Jag och mamma tog bilen och vi hamnade vid sävar trakterna och fika med pappa och efter typ 45 minuter så sitter jag på holmfägan för första gången och åker och bryter upp isen i isränorna. Pappa sa att de finns sälar men vi såg inga:( men de var ändå mysigt att åka den lilla orange färjan även fast de gungade och bullrade! 
 efter de så vart de drive in på frases och sen har jag kollat på melodifestivaen! Vart väldigt glad när loreen gick vidare tyckte att hon var klart bäst! sen har jag sett music and lyrics som var väldigt bra!:)
 Och nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på vad som kommer hända i framtiden jag har ju inte så lång tid på mig att välja gymnasium nu! typ 3 dagar på mig!!! och jag hoppar fortfarande mellan minerva och midgård!

RSS 2.0