:)


...


skogen

idag va jag och ada ute på en resa igenom skogen va   väldigt svårt att cykla där men som vanligt gick det bra ;)


hihi

och det här är baksidan ;)haha !

den finna skon

haha snart är den klar !! haha mit vackra mästerverk som jag har gjort på slöjden ;) haha med lite hjälp =P haha att domär snygga ;) haha !

eurovisen

det här va typ den bästa eurovisen som jag har sett . Men jag tyckte att det fanns bättre låtar än tyskland . jag tyckte att cypern och georgia och några fler . vem tyckte du va bäst ?Eurovision.jpg Eurovision image by JustBon


(översvämning)


översväming i hälnes


coop

haha vi på coop ada tog kortet ;)

fortet

hej idag for jag ,ada,sara och minna på fortet :) och vi kom typ på 7 plats . Sen efter åt köpte vi snow slach eller vad det nu heter och sen for vi till macdonald och sat där och typ flängde (lite) runt ;) haha sen gick vi ner till coop för mamma va inne och handlade så vi sat där ute och väntade och hade lite kul :) sen for vi hem och hade lite allsong i bilen :) va en riktigt trevlig kväll :) 

RIX FM

idag for jag och ada in på stan köpte en kjol som jah lär ha på skolavslutningen och köpte något godis från england:) sen så gick vi ner till rix fm festivalen och kollade först stog vi ganska låbgt bak sen gick vi längre fram och då såg vi cissi ! och dom hade en ganska bra plats så vi stog där ett tag sen gick vi när typ darin skulle upp på senen .

skolan idag

ada,minna,sara och mathilda sat och gjorde sej finna i korsidoren idag ;)

sex and the city 2

sex and the city kommer ut på bio på fredag ! vill se den men kommer nog inte att se den på bio får vänta tills den kommer ut på dvd :)


onsdag

idag började dagen ganska bra men slutade inte lika bra :/ men onsdag är inte så roliga . Det ända som är bra är att vi har musik då :) åååååå vad jag längtar till sommarlovet !!!!! men tänk då i höst då börjar jag i 8an ! asså det känns så konstigt det känns typ som om det va nyss jag gick ut 6an .... men det blir nog jobbigare i 8an för då får man betyg

kom tillbaka!!!

När jag och ada (sprang) cooper saken så gick vi och prata om hur hålmsund ser ut som forks i twilight! det är typ as grönt ! men nu vill jag inte ha regn jag vill ha sol  och värme ! sen så kan man ju typ gå och kolla på alla twilight filmerna någon kväll på bio . Men jag kommer typ såmmna när eclips när dom visar eclips då!  så det är typ inte lönt då ;) jag får vänta tills den kommer på bio den 30/6 :) då måste jag typ se den !


paddla :)

den 9/6 ska jag paddla kanot med ada . man undrar ju hur det kommer gå. har aldig gjort det för ! haha ska typ dricka cola ,godis,lekerol och något mer ;) kommer typ va spidad . haha så vi kommer typ paddla förbi alla :P   sen kommer det ju typ ba några från min klass sen är det typ ba 6or ! och då kommer ju så klart cissi !


skor

ska ha dom här skorna på skolavslutningen :)

grattis mamma !!

Idag fyller mamma år så farfar och kjell åke och camila och kenny kommer och ska fira mamma då :)vi ska typ ba äta mat och sen typ fika . För mamma och jag har typ ståt och bakat nu ett tag .Vi har bakat
-smulpaj med bär .
- kladkaka
-och en charlotte ruse
- och några små kakor

pappa och jag har inte köpt mamma en present än så vi tar väl med farfar och far och köper en blomma :) eller vad det nu kommer att bli . Vart en väldigt sen kväll igår kväll. Satt mest framför tvn till över ett . Sen när alla bra program va slut så sommna jag typ bara på soffan . Sen kom mamma och pappa och väkte mej .Sen vakna man typ kl 10.30 skönt att sova :)


sweet


nys skor


örhängen


lördag

Hej ! nu ska mamma och pappa på fest ,och då ska jag va hemma . Vet ej vad jag ska göra kanske kollar på  någon film ;) eller så kanske jag borde måla naglarna  och ta ett fotbad :) ååååå vad jag vill att min kläning ska komma ! vill prova och se om den kommer att passa :) men den såg jätte fin ut på datorn så jag hoppas att den är lika fin i verkligheten :)  men dom sa att den skulle typ ta 2 -3 dagar innan jag skulle få hemta den på posten . och jag bestälde den i torsdags så då borde jag väl få den i morgon. kram

solit <3

hej idag är det en sån här as härlig dag ! :D med sol ! as skönt sat ute och sola på lunch rasten och innan sista lektionen . men vill inte vara inne i skolan när det är så här soligt och fint.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0