This i promise you


( slite kaj)

Heej! den här dagen har verkligen inte kännts dryg. Men imorgon blir det bättre hoppas jag;) ska försöka somna tidigare så man inte är så trött på skolan. Men nu ska jag hoppa i duchen så goodbye!

I don"t want to break this chance



I helgen så var vi på en fest på storklyva. Nästan alla åt surströmming men inte jag ;) men jag smakar iallafal surströmming varje år och det blir godare för varje år. Men iallafal där var vi till kl 12 typ hade riktigt trevligt. Och idag så har jag typ inte gjort något typ bakat varit ute med elvis och sen såg jag nyss på batman begins. Och imorgon är det skola så ska nog sova nu,Godnatt!

H&M


Mysig tröja från H&M. skulle inte tacka nej till den ;)

Autumn looks









Nu är sommaren typ slut. för jag kan inte längre gå barbent. Sörger det verkligen men hösten är inte heller fel. Den är faktiskt riktigt mysig när det är fint väder då ;) Och höst modet bruckar ju ocskå vara bra.;D

after the rain comes the sun




all yours





Heej! idag var  skolan as lång kändes det som och ändå var det typ den kortaste dagen. Men det gick ;) taggar verkligen inte imorgon med fiskgratäng till lunch... !! Men efter skolan iallafal så for jag och mamma och elvis ut på piren och va där ute i 1 timme och mamma fiska och jag fota;) Men nu ska jag sova så Godnatt!

just so you know






Hejsan! nu ska jag sova så GODNATT ;D

it's not about your scars, it's all about your heart


Så idag var det första dagen på skolan. känns inte alls som man har haft sommarlov. men börjar typ på engång i gamla banor. Men en helt okej dag ändå. Imorgon blir det idrott ute så jag hoppas på att det åt minstonde är uppehål när vi ska ha det.;)

Here i am ready to begin again


Ja det var sissta dagen på sommarlovet. sörger och är taggad på samma gång typ. Sissta året och sen blir det en helt ny skola med helt nya människor. Tiden går verkligen snabbt....

live and learn


Hejsan! vaknade nyss och ska göra lite frukost typ nu och sen ska jag försöka göra något av dagen;) sissta dagen på sommarlovet.........

i just can't control my feet



Idag har jag varit med mamma på strömpilen. Det vat lite ny saker som kommer att användas mycket i höst. Träffa ada på H&M och när jag sprang in på maxi för att se om dom hade how i meet youre mother, men det hade dom inte. Så vi for vidare till camila,kenny och småtingarna och var där en stund. Efter det så for vi till media market för att se om dom hade how i meet youre mother och det hade dom så har suttit och sett några avsnitt nu, iallafal efter det så for vi och åt och efter det vart det att handla mat och sen hem;)  och nu snart ska jag väl sova så, sovgott!

a new chapter


Idag har jag en hemma dag. har kollat på film och varit ute med elvis lyssnat på musik och bara varit hemma och vilat. För snart är det ju dags igen att plugga...... jobbit känns det verkligen ...... det ska bli kul att träffa alla men allt pluggande känns inte lika trevligt..........:(

Gotland









Nu var det ett tag sen jag var på Gotland men här är lite bilder där ifrån ;)

say say say



Norge



















LOVE


Idag har jag och mamma bakat blåbärsmuffins och cheasecake muffins som nyss vart klara så nu så ska jag väl damsuga och sen ska vi göra mat ;) KRAM!

can you hear heaven cry


Godnatt ;)

i won't let you fly, i won't say goodbye, i won't let you slip awey from me



One day when the sky is falling, i'll be standen right there next to you

 
Heej! idag har jag backat sega chokladrutor och kokostoppar och sen på kvällen så följde jag med mamma och några av hennes vänner på bingo.ingen vinst:( Men nu ska jag sova;) Godnatt!

I come home late


Nu är det inte långt till umeå! vaknade upp kl 3.30 idag och åkte på färjan från visby och kl 6 var vi tillbaka i nynäshamn. Sen åkte vi och last på ett ställe nära stockholm. Och sen har vi kört hem sen dess. Och just nu så kör vi på en blöt asfalt med en regnbåge framför rutan. Och lyssnar på en hur härlig låt som hälst med billy ray.

stuck


Nynäshamn


Just nu befiner jag mig  här. Om cirka 20 minuter får vi kära in på färgelägret. och sen är det väl inte så lång tid tills vi får köra på färgan. Det är inte någon specielt rolig färga för det finns bara en afär och där kan man typ bara köpa godis och tidningar och lite annat. Plus en resturang som jag och pappa kommer äta på idag ;) Men det gör inte så mycket att färgan är tråkig. För det är strålande solsken idag så ska sitta ute på deck och sola så fort vi kommer på båten;) (lånade bliden från google)KRAM!


you can take everything i have, you can break eveything i am, like i made of glass like i made of paper so go on try to tear me down, but i will be risesing from the grown like a skyscraper


Heej!  nu har vi kommit tillbaka till sverige. Hade jätte trevligt i Norge! vi var till bodö 2 gånger och shoppa och hälsa på may och carl och körde runt. Jag gick in på en affär som hete zoon och dom sålde only där och det mästa av kläderna gick på 25 kroner så gissa om jag vart happy! sen så var vi och gick i fjällen på lördag och jag sprang runt och fota så kameran är fylld med bilder ;) och igår så kom vi hem och jag han ba packa upp väskorna och sova hemma en natt. För nu är jag i stockholm med pappa ;) men vi ska bara åka igenom det och snart ska vi stanna för att sova. Och imorgon tar vi färgan över till Gotland ;) sen är jag hemma på Onsdag kväll så det blir en snabb tur ;) Och i helgen är det ju Nolia ;D

RSS 2.0