Everything is about to change

stay with me, and hold me close.Listen to your heart, there's nothing else you can do

På måndag åker jag ner för den här backen,  och då är jag i Norge.
Då kommer jag att vara där i minst en
vecka. OCh nu när vi far dit så ska vi ha med några bekanta´, så det blir ju kul. Blir säkert att fiska i saltströmmen, gå i fjällen,hälsa på lite släktingar,och äta nyfångade räkor på kajen och sen hoppas jag att jag ska få gå på Cubus.

reflection just like a mirror


I won't say goodbye


Heej! Idag har jag varit och spelat laserdome med Joel,Tim och liv. Skit kul!! Sen kom det en 3 andra och skulle spela och då hade vi typ baser och jag vart inte lite stolt att jag var bäst av alla som spelade :D haha! Och sen så for vi på macdonalds och åt,haha efter det så tog vi busen och när vi kom till holmsund så gick vi hem och började kolla på piratesof the caribien 3. Men nu ska jag sova så Godnatt! 

It's easy to fell like you don't need help, But it's harder to walk on youre own


Heej!  just nu sitter jag och kollar på en blider men för en stund sen satt jag och såg på en serie som är as bra men jag inte kan stava...:) haha funderar på att fara ut till ön snart. KRAM!

Keep holding on


worlds don't commes easy


from the start


You are everything thats make me fall in love


 Asså nu vill jag ha värme igen! så som det var förut! det blåser ju hella tiden och det är inte nå varma vindar längre:( Jag vill ha sommarvärme igen....

i can't belive it
 

Never gonna ba alone, from this moment


Idag haf jag typ varit på konsum och på statoil men annars har jag typ suttit och kollat på slutet av how i meet your mother sesone 1. Och nu vill jag se andra säsongen :)  sen såg jag typ just på Made of houner. Jätte söt film ;) Hoppas ni hade en bra dag! KRAM!

Time pass to fast


Heej! Idag HAr jag typ suttit och kollat på några avsnitt från how i met your mother och sen så har jag typ luggit ute i solen en liten stund och sen på  ikväll så var jag med Joel, Tim, Liv och Jennifer. Och nu sitter man och lyssnar på musik och ska väl sova snart så Godnatt!!


Tears of an angel


Good Night, and sweet dreams!!

Good LifeAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBBBBCCCCCCCCCCCCCCC


RSS 2.0