I already am

already

spring

spring

Kjol - H&M magtröja - H&M  skor - H&M  väska - H&M

 


romantic

ooooo

skor - H&M  tröja - H&M  jeans - topshop  Halspand - H&M  örhängen - H&M  väska - topshop

Lindex

who know

Lindex är en av många kläd afärer, Förut kom nästan alla mina kläder ifrån Lindex.Men nu så har jag ganska varjerat,Vila,varamoda,only, H&M,ginatricot  och cubus är mina favorit klädafärer nu typ.Och jag önskar att cubus och vila fanns närmare.

Boots


Heej! Idag var jag,mamma och pappa och kollade efter en vinter jacka till mej.Och vi for till stadium men där hittade vi inget så då for vi till Team sportia och då hittade vi en jacka som jag tycket var ganska bra så vi la undan den och for till intersport ifalla jag skulle hitta något där som jag häldre vill ha, Men där fick jag istället ett par mjuksibycksor och sen på sidan av inter sport finns det ju en liten affär där hittade jag bootsen ovan, Och jag var typ ba tvungen att prova ,och sen var dom på rea (perfekt) haha så dom vart det där och sen for vi tillbaka till team sportia och köpte jackan som är acva blå.Sen for vi till macdonald och köpte oss varsin glass och jag och pappa provade den där toblerone glassen och den var väl god.Och snart kommer väl carin och kjell åke ,och när dom kommer ska vi äta tacos!

miss some memorys

miss some memorys

Börja tänka på allt man har gjort och allt man har upplevt... Och man börjar verkligen sakna vissa saker man har gjort.. Men man är ända väldigt glad att man fick uppleva något sådant.. Men man har ju fortfarande hella livet framför sej och upplevelser kommer och går.


some day i will do it

sommar

 


photo


wave

titel



hohohohohoh


Hello! idag efter skolan så for jag och mamma till stan och gick in på lindex och sen gick jag in till H&M och veramoda och på lindex var det ringen ovan, och på veramoda vart det ett nagelack från pices.Och nu sitter jag och kollar på let´s dance.Trevlig helg!

keep on moving

climb

 


just entered this brand new world


Hej!Nu har jag suttit och tränat lite på länderna så jag tror det kommer att gå bra imorgon.Och sen måste jag ta hem kemin och matten över helgen efter som jag har 2 prov nästa vecka... Skulle ha haft matte provet på fredag men nu blir det på torsdag för att jag inte kommer att vara där, för då är jag och några andra fara på läger över hälgen typ.Och nu så ska jag väl snart hoppa i duchen och sen är det väl nästan dags att  lägga sej och vakna upp tidigt.KRAM!

dream a dream

heej

tights - lindex  linne - H&M  Kavaj - H&M  skor - H&M  väska - H&M  örhängen - H&M  armband - H&M

live yore feras back


Heej! idag var det väl en helt vanlig dag ,med som vanligt lite galenheter.haha!
Och sen tror jag att det skulle komma någon till skolan imorgon och prata om prav.Och sen på frdag är det ju so prov. KRAM!

me, myself and time

me myself and time

skor - dinsko  tights - lindex  linne - lindex kofta - lindex  ring- lindex  örhängen - lindex  nagelack - H&M



put a smile on your face


Heej! Idag hade vi skidor på idrotten det var väldigt länge sen man sisst åkte var ju ganska perfect väder för det iallafal inte så jätte kallt och soligt.Sen så for vi på elevensval till macdonald, då köpte jag en påse som jag och minna fylde med snö och hede en glass som ada skulle ha haha.Och nu sitter jag med en tom tekopp och ser på någon film:) ska nog snart gå och lägga mej.Kram!


gift of a friend

hohohihihaha

kavaj - vila haremsbyxsa - H&M  linne - cubus  skor - H&M  halspandet - H&M  ring - H&M väska - H&M

If you never ask you never know

if you never ask you never know

someday


Heej! idag var en helt vanlig dag på skolan typ, ada och jag for och köpte en korv på statoil och sen gick vi till badet och imorgon är det skidor ... Kännde mej faktiskt inte så peppad på det just nu,Men det kanske känns bätter imorgon.


far away

tjit

 


H&M shoes

h6m shoes

Plockade ut lite olika skor från H&M, själv tycker jag att dom svarta klackarna är riktigt snygga ,och balerina skorna och  sen höga stövlörna med fransar är ganska fina men jag skulle villa att dom sär pärlorna på dom var borta men men.Vilka tycker ni är finast ?


PHOTO



live the life like you never livit twise


Heej! igår var jag ,mamma och pappa hos carin och kjell åke och kjell åke stämde gitare och sen fick jag låna ett bare grepp av han jag har typ suttit och spelat på det hella gårkvällen och nu på morgonen.Och sen har jag väl duchat och väntar nu på att mamma ska komma hem från konsum så att jag får äta frukost för vi hade inte så mycket i kylskopet ;) Kram!

Remember

Remember this in december

Tänk att få åka till ett varmt ställe och sola och bada och bara få springa runt i kläningar eller shorts eller vad som helst och köpa en glass och plaska med fötterna i en varm pool.Tjit! vad skönt det skulle vara att bara få lämna snön i 2 veckor.Men vintern är ju också fin men , sommarn är mycket skönare....

Black and White

black

allt från H&M.

goodnight


Nu ska jag gå och lägga mej och läsa en stund och sen ska jag ha sovmorgon imorgon hoppas jag ;) haha Godnatt!

LOve and other drugs


En av filmerna som kommer ut i år som jag vill se.

the beuty







live in the moment

year




beautiful day



Hello. Nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker en kopp vanilj te och har varit ute och fotat en kort stund för en stund sen. Det är verkligen en fin dag hellt klart och blåt. Senare idag vet jag inte vad som händer.

just happy

2011

Den här våren kommer att bli underbar, tror jag, böra bara tänka på det. Det är många bra filmer som kommer ut och sen så är det många lov ,och det går sakta men säkert mot sommar. Och nu börjar det äntllgen bli lite ljusare ute på kvällarna och sen så kommer hella släkten från norge typ hit i maj.


nobady can take your place

love summer

 


stay

hello summer

 


 


Moonlight

stay

Tröja - Cubus  Halspand-Cubus Tights-Cubus  Skorna-H&M Ring-H&M

 


Finally

Äntligen! är det helg sitter och kollar på lets dance nu och har förut ikväll hjälp pappa med garderbos dörrarna.Men måste ändå träna på asiens länder i helgen :(


Make it right

öknen

 


Sweet dreams


Nu börjar det bli dags att gå och lägga sig ,ska ju upp kl 8 imorgon ....


miss you

vandring

 


Världens sötaste lilla Elvis



Lilla Elvis ikväll ;)

sommar

beige brun



Onsdag

Heej!
idag har det inte hänt så mycket ,Men det var as fint väder ute så man önska typ att man kunde få gå ut och åka slalom typ. Och sen ikväll ska jag väl träna lite på asiens länder och huvudstäder och sen ska jag väl träna lite på engelska glossorna ,men ska först kolla på vänner ;)

H&M

biggest fan



Godnatt


Tänkte bara seja godnatt ,Har tänkt lägga mej i sängen och mysa med en bok snart ,ska typ bara ta mej ett glass jordgubbs fil först :) hihi


birsta city

Heej!
Nu var det en vecka sen jag skrev så det har ju hänt lite saker då ;) Jag,Ada,Minna for och shoppade på birtsa city ;) Jag köpte en cardigan och ett linne och nagelack örhängen och mjukisbyksor sen köpte vi alla tre en sån där sak som man kan ställa datorn på när man sitter i soffan typ ;) Och sen satt vi typ och var övertrötta i bilen i typ 3/4 timmar X) haha.


måndag

heej
nu börjar den sissta lov dagen ta slut och snart ska man väl gå och lägga sej så att man orkar första dagen det här året ;) det känns som om man har fått vila upp sej nu så att man orkar ta i tu med alla läxor och prov som kommer.

sen så har mamma och pappa tagit bort alla julsaker så nu ser jag fram emot en härlig vår ;)

the new black is white




bilder





fredag

heej!
nu snart ska jag fara och handla med  och pappa och sen senare ikväll är det väl dags att se på lets danse och sen efter det börjar ju snuten i hollywood 3 ;)
KRAM !<3


tisdag kväll

heej !
idag har inte heller så mycket hänt ,har typ  bara gått på en promenad med mamma och elvis över isen till carin och kjell åke ;) Och nu sitter jag typ och kollar på tv och kollar igenom bilder ;) Och imorgon ska vi fara och fira love :) KRAM !


vinter




H&M

H&M

tråkigt ....

 jag har tråkigt ... :(
vill se den ....

2011

Gott nytt år !

en lite sen hälsning men,men ;) haha







RSS 2.0