enjoy the life

dream

skor ,väska,armband,kläning,kavaj - H&M    tights - Lindex


Sun shine so put a smile on youre face


Hejsan!idag har det inte hänt mycket ..... har typ bara suttit och läst i lastbilen på vesterslätt hella dagen ... För dom skulle laga något på släpet innan vi kunnde åka och sen sa dom att det skulle ta hella dagen att ficksa det ... så nu far vi imorgon istället ;) Kändes ganska jobbigt att  typ komma hem när man typ hade planerat för att vara någon stans söderut nu.Så  min första proa dag har varit väldigt lungn med andra ord.KRAM!

Dance Love Sing Live

dance

behind the mask


photoes




moving on

hejeh j

 lite liten bild ;) men men


something

boho

Feelin great




Heej! Idag har jag inte gjort så mycket har sovit och sen farit och hälsat på hos joel och liv innan dom for hem.Sen kollade jag på skidor hos carin och kjell åke och sen så fick jag skjus hem av kjell åke och sen har jag typ bara suttit och läst och lyssnat på musik.KRAM!

sunset


Beautiful times


Heej! Nu var det ett tag sen jag skrev men det är för att jag har pluggat till Hemkunskapes provet och sen på kvällarna så har jag typ varit med joel och liv.Och idag vet jag inte vad som kommer att hända om jag går ut och får lite frisk luft kanske senare idag ;) KRAM!

fashion

looove



Life´s like a road

life´s like a road

 


Goodnight


photos




Fika


Hej! idag har jag typ tagit en lång sovmorgon och sen har jag damsugat och duchat och sen så har carin och kejll åke varit här och fikat för att fira att jag fyller år imorgon.Fick en massa örhängen och ett halspand och ett armband och en kamera väska och ett svart linne och lite annat, sen har jag bara farit till umeå en snabbis.KRAM!

memorys that i don´t forget

caboy
skor kjol linne armband väska är från H&M och ringen är från Topshop

The one

What

 


Pirates of the caribien


Tjit vad jag längtar till den kommer ut!!


Photo


really nice day


Hej!! Idag har jag varit med minna och ada på stan.Först for vi och köpte biljetter till filmen med den där jätten. Och sen gick vi på en liten snabb shopping på H&M ,gina tricot och bikbok.Vart en tjocktröja från bikbok och sen fick man örhängen om man handlade.Sen så for vi och såg på filmen och sen vart det att gå på great istern och äta.Haha man var typ inte hungrig för att vi hade köpt lite mat innan bio för att vi var så hungriga.Så vi satt på greatistern i drygt 3 timmar och pratade om allt möjligt.KRAM!!


words

dream

Allt H&M

Love


Närmare sommaren så ska jag försöka skaffa mej en kjol med mönster.Dom passar typ till allt möjligt!

I start with chapter one


Hej! Nu sitter jag och kollar på lets dance.Och förut idag så gjorde jag gjort So provet.Så nu är det sista veckan med prov innan sportlovet. Och sen har jag varit på nya konditoriet och ätit men mamma och sen gick vi till H&M och till veramoda och sen till lindex och på H&M vart det en långärmad tröja och på veramoda vart det nagelack och en tubhalstuk.På lindex en stikad tröja och en långärmad tröja och en ring. Sen så gick vi in på maxi och handlade.KRAM!

dream world


Nu ska jag gå och sova så Godnatt!


make it right

never say never

Klänning - H&M  Skor - H&M  Ring - Topshop



Just be





Hej! Idag var jag ute med mamma och evlis en sväng ute på isen och gick och sen for vi till carin och kjell åke och fikade och då kom pappa.Och sen när vi kom hem så for vi till farfar och sen så har vi typ ätit och kollat på solsidan.

Wher you are

long dream

Saturday



Hej! Idag har jag varit ute och åkt skidor och fotat och det var jätte fint att vara ute på isen idag ,men nu ska hoppa i duchen och sen ska jag väl bara läsa lite hemkunskap och so.... KRAM!

I want summer

thihi

Allt H&M förutom armbanden -Topshop

Broken road

broken road



FRIIII


Hello! nu slappnar man av lite gran ,för nu är den här prov veckan över,men nästa vecka är det 3 prov ...Annars så har det väl inte hänt något specielt idag.Så nu ska jag snart gå och sova.Godnatt!

really simple

hej eh

Allt från H&M

Hope


Hej! nu har jag suttit och tränat no typ i 4 timmar tror jag ....Och är typ as trött så ska typ hoppa i säng nu och hoppas på det bästa imorgon.Sweet dreams!

photo


simple

good

Shorts - H&M  Linne - Topshop  Väst - H&M  Skor - H&M  Armband - Topshop Ring - Topshop  Smink - Oriflame

I go back in time and change it but i can´t





HEJ!
idag for vi till umeå och hälsade på en av mammas kompisar och efter ett tag så gick jag ut med elvis och tog med mej kameran också.Och sen så for vi till love och teo och var där ett tag. Sen for vi hem och nu sitter jag och kollar på tv satt och såg på topmodel 11 men nu tog det slut ...


Gitar




Words i couldn´t say


Hej! idag hade vi typ skidor på morgonen och jag och Olivia kom lite sent till spåret ,och sen var det typ as jobbigt så vi typ skratta typ för att det var så jobbigt men det vart typ bara jobbigare att skratta för man fick ju typ ont imagen då.haha. Och annars har det väl inte varit något specielt med den här dagen.Lyssnat på medans minna spelat piano och typ tränat till no provet,och nu snart så ska jag gå och sova.Godnatt!

Ther you were

ther it was

 


Broken road

shimer

Linne - Topshop  Hareembycksa - Topshop Skor- H&M  Rosaring- H&M ugglering- Topshop Halspand - H&M Solglassögon - H&M  Örhängen Topshop

I hope

I hope



fridom


Hej! idag har jag varit på teater på sandviksteatern och kollat på en inprovisations teater typ och den var typ ganska bra,sen har man gjort musik provet och jag tror det gick bra.Och sen på onsdag är det Studiedag! Men nu ska jag väl snart gå och lägga mej så,Godnatt!

My wish

my wish

Shorts - H&M  Skor - H&M  Väska - H&M  Blus - Lindex  Armband - H&M  Örhängen - H&M


dream sweet dreams


Nu snart ska jag gå och lägga mej, för imorgon  är det upp kl 7 som vanligt....
KRAM!

one sweet dream

tittel
Linne - Topshop  Shorts - Topshop  Väska - Topshop  Skor - Topshop  Örhängen - Topshop  Armband - Topshop
Mascara - Maxfactor  Puder - Oriflame  Ögonfransböjare - Oriflame  Borste - Oriflame

never know it


happy birthday


Heej!
Idag har jag typ bara duchat och tränat lite på musik historia och smakat lite fyllning av en tårta som mamma gjorde idag ,för i dag så ska vi fira att pappa fyller år!

I can take the rain

i can
Igår hörde jag en så fin låt, har den typ på hjärnan och går typ runt och nynar på den hella tiden..
Den heter typ: What hurt the most .

Having so much to say

having so much to say



smile

obvious

Tröja - Topshop  Byckor - H&M  Ring - Topshop  Skor - H&M  Väska - H&M

Watching you walk away

Watching you walk away

 


hemma




Minna och Ada

Olivia

Mathilda

Elin

Sara

Hemma! idag for vi hem från lägret,är hur trött som hälst... Men lägret var ända ganska kul.Men nu snart ska jag typ gå och lägga mej och vila lite tills imorgon. Godnatt!

what hurts the most

what hurts the most




LOve for a day

love for a day

sötnos


photo


home


Heej! idag är det jätte fint väder,funderar på om jag ska slänga jackan som snabbast över och fota här utanför dörren bara och sen gå in.För idag är jag hemma från skolan.... Är inte så bra i halsen och man blir ju inte bättre av att fara till skolan så jag stanar hemma och hoppas att det har gått över imorgon.Ska nog jobba lite med hemmkunskapen och lite no senare idag också..

Dresses

Dresses



RSS 2.0