Water for elephants

water for elephants

Heej! idag var jag, Ada, Minna och Amanda på bio och såg water for elephants. Och det var typ bara vi i salogen så det var ju trevligt.Filmen var bra, söt , sorglig och läskig. Och efter det så åkte vi hem och då for jag bara hem och åt lite snabbt och sen så for jag och ada på en cykel tur med kamrorna. Och sen så har jag typ bara kollat på indiana jons för det gick på 5an för ett tag sen. Och det var väl istortsätt hur min fredag var, Så ha det bra! KRAM!

 


Dream about happines and love and you will wake upp whith a smile on youre face


GODNATT!!<3


passion


Nu för ett tag sen, så åt jag en av dom här.Och dom var faktiskt riktigt goda kan jag lova!Jag hede först i en sån där glas med pasions fruk och vanilj. Sen så gjorde jag citron fomash som jag  hede  på glassen, och sen glass igen och sen fromas och sen så hede jag hallon och en klikk fromash igen. Och en sån där choklad som ska stelna efter en stund på, och sist ett tunt lager socker på toppen.


you gotta stand up for what you believe

i love thoes nights when the moon shine


good evening! Imorse så var jag ute med Elvis på en lång promenad,efter det så for jag till frissan och frächade upp håret.Och efter det så for vi på konsum,Och nu så ska jag bara ta det lungt och skriva svenskan...


Thers something about the sunshine, baby

really

Smile
Heeej! Idag lär det väl inte hända så mycket, Har typ bara varit ute med Elvis och kollat på lite tv. Och nu sittar jag och lyssnar på typ bruno mars hittade en hel hög med låtar som jag aldrig hade hört förut med han! Och sen så läste jag i går att det kommer komma en till national tresure som kommer ut på juldagen tror jag det var.KRAM!

Carpe diem
HEJ!!  Idag har det varit en riktigt fin dag snön smälter och jag tog min första runda med cykeln, och sen så var jag och mamma på expo och där hittade jag en stor tavla som jag nu har på min vägg.Dena härliga söndag kunde bara ha varit bättre om ... det inte hade blåsigt.Ha det bra!!

Good night


Nu ska jag gå och sova så sov gott alla <3

White

fly away

Harems - Vila Ring och glassögon - Lindex  Halspand och magtröja kommer från H&M och skorna - Dinsko

VårHeej! idag ska var det sissta skoldagen!! så nu har jag Påsk lov!!!Men innan jag fick det så hade vi typ ett prov och sen hade vi en spökbolls turnering på skolan.vi vann mot en klass men förlorade mot en annan, så det vart ingen final på oss.Men nu ska jag lyssna på musik och ba njuta av att ha lov, haha GLAD PÅSK!!<3

Begin

long time coming

Finally,it spring


Heej! Idag har jag varit på stan med Ada och shoppat till mej en mag tröja,örhängen,ring,jeans jacka,t-shirt och sen så åt åt vi på bullan.Det var riktigt trevligt på stan idag fast det hade ju inte skadat om det inte hade blåst så mycket ....

H&M

H&M again

Im not a beauty queen

nanana

sekunder, minuter,timmar,dagar,månader, år

breaking dawn

Ja! nu är det bara si så där 8 månader kvar......

Who says you not perfect
Hej!idag vart det vist en hemma dag,har inte gjort mycket typ bara kollat på tv och suttit vid datorn och kollat lite i garderoben.Och nu sitter jag och lyssnar på en glad härlig låt.Haha så nu är jag på bra humör!KRAM!!

make the world dance

yees

Hejsan! idag har jag typ inget att göra men skulle vilja göra något kreativt, men det finns typ inget att göra...Och det gråa vädret gör saken inte bättre...


after rain comes the sun

hahaha

 


colors of the light


I leven to mars

i leven to mars

Bring me a smile

hihi

everyday, a new memory


Hej! idag for jag till skolan, kom bara lite sent.haha Och sen så har Ada fått sin present. haha aaa jag tror hon är nöjd.Sen var det jätte kul att träffa alla igen det var typ en vecka sen sisst ,haha. Och sen så har jag suttit och kollat på talang och  kollat på så ska det låta när det var reklam.Och nu sitter jag och lyssnar slut på price tag låten. Sen sittar jag och kollar efter en jacka eller något som jag kan ha till klänningen och jag hittade en blaser på vila som var vit som jag tror skulle funka till klänningen men vi får se. Ha det bra!Kram!

RSS 2.0