Blåbärsblommor


 vilken var finast? :)

friday night


Heej! Just nu sitter jag och lyssnar på rihanna och spelar ett spel på facebook. Men förut idag så var jag på skolan och ja det vanliga. Efter skolan så for jag och mamma på smultronstället och efter det på kappahl och H&M och sen på Maxi.KRAM!

Something trueSöndag kväll.... Känns jätte drygt att behöva fara till skolan imorgon.men men, får njuta av den lilla stund som är kvar av söndag. Carin och kjell åke är här nu och vi har precis fikat så nu är jag stopmätt.KRAM!

Have far can this go


Någon som vet hur man gör så att bilderna blir större ?  För jag skulle vilja att bloggen vart bredare;)

give a littel more


Standing in the shadows


Heej! Asså kan knappt fatta det! det är ÄR typ sommar nu!! <3

dear john

I want to see this movie :)

a name in the sky


Nu ska jag sova, så jag önskar er en god natt. Sen så får vi se vad morgonen kommer att ge.KRAM!


free fallin


Just nu sitter jag och lyssnar på free fallin av John mayer. Hade aldrig lysnnat på John mayer fören idag. Och han är verkligen skit bra. Älskar att det är gitarspel i typ alla låtar:)

Half of my heart
 

Don't waste a minute of this life


För några minuter sen kom jag mamma,pappa och elvis hem från carin och kjell åke. Det var jätte fint ute hos dom idag, så jag hoppas att det blir fler dagar som den här. Men med mindre blåst ;)

Norge
better get to livin


Just nu sitter jag och lyssnar på musik! Men förut idag så dammsugade jag och sen har jag bakat kladkaka och muffins. Och solen skiner så jag ska väl snart gå ut och bara leva!;D hoppas ni har det bra !!

great days

Bäst

Heej!! Nu var det ett tag sen jag skrev här. Under den tiden jag varit i Norge, på Solruns konfirmation och imorgon kommer alla. Så Solrun kanske ska följa med mig till skolan på fredag om det nu går som jag hoppas.
Och imorgon har vi sovmorgon men jag måste ända fara dit tidigare... Men jag får ända lite sovmorgon! Men nu snart ska jag gå och lägga mig. Godnatt!!


RSS 2.0