halloween

hej ! idag har jag ,ada,amanda och evelina  varit hos minna och kollat på scary movie och ja lite annat ;) sen har det väl inte hänt så mycket ;) och på onsdag kommer sex and the city ut på dvd ! :D
 

LOV !!!

hello  ! Äntligen lov ! sitter nu och kollar på idol jay och olle och minna var bäst ;) och imorgon kommer det väl inte hända så mycket tror jag då ;) men ska iallafal kanske baka lite muffins ;) sen på söndag ska jag till minna och kolla på derr john :D

kläder


HEEJ

Idag har det typ varit en helt vanlig dag .. ;) men jag ska typ ha 3 prov i veckan ;( imorgon har jag prov i svenska och på fredag har jag musik prov och fysik prov och jag gillar inte fysik . men man måste tyvär ända göra det . Sen så har jag fått en primer och 4 nya små örhängen och en tröja :) och snart kommer skorna som jag la ut på bloggen för några månader sen ;) längtar !men jag vill ut på stan och köpa något som är i djurmönster också ;) hehe

H&M och gina tricot


tisdag

Hej !
minna och ada ;)   jag ;)


 WI ! ;D


damtorkning

Hej !
nu har jag damtorkat hella mit rum och nu väntar jag på att maten ska bli klar ;) har inte hänt så mycket idag jag var bara ute på en liten promenad i sol ljuset  och kollat på tv och slappat ;)
smycken

vilket smycke är finast ? ;)
hoho


ropstugan

hello !
ikväll har jag varit på ropstugan :) vi skulle ju vara med på fångarna på storsjö och det var väl kul men det var typ  as mcket folk så man fick typ vänta as länge innan man fick börja och sen var det 6 saker man skulle göra jag rörde om i hinkar  en med lös kokt spageti och en med gröt och en med makaroner och i dom skulle jag typ leta efter en gumiband , och sen så var det typ en uppgitf då man skulle springa med en ring genom ett rum och man var typ tvungen att vara snabb smidig och kunna använda fingarana typ . minna och amanda gjorde det och sen så skulle man typ leta i en låda efter lappar och i lånad var det tydligen en orm . det gjorde ada ;) och sen skulle man smaka på något som var as äkligt och gissa vad det var ;) jag åt något som innehöl ris,senap och choklad och jag gissade bara rätt på ris. Minna åt något osm innehöl hamburge dresing och russin och havregryn och amanda åt tyå något som innehöl papaya och smör och salt .Men vi van inte .... det gjorde cissi och dom ;) sen åt vi typ godis och spelade gitar och snackade ;)

lördag

Hejsan ! 
snart kan man plocka fram slalom skidorna hoppas jag käner för att åka på dom nu ! men det är tyvär inte så pass mycket snö så det får nog vänta ;) idag har jag inte gjort så mycket men dagen har ju inte varit så lång än så ;) kl 7 vet jag att jag ska till ropstugan iallafal  och vara med på fångarna på storsjö får se hur det kommer att gå ;)


H&M


idol

sitter och väntar på att idol ska börja igen nu :) jag tyckte att minna ,jay och wise var bäst ikväll ;) vem tyckte du var bäst  ikväll ? :)
Jay Smith. Foto: Joel Stockman
Minnah Karlsson. Foto: Joel Stockman
Andreas Weise. Foto: Joel Stockman


fredag

HEEJ !
Nu har jag äntligen fått tilbaka min dator :) ÄNTLIGEN är det helg :D  ska väl snart gå och kolla på idol på tvn ;)
bild från i föra veckan


hello

Hej !

Har varit väldigt dålig uppdatering här nu ett tag men det ska bli bättre när jag kan använda min dator igen ;) idag har det iallafal inte hänt någonting speciet ;) och imorgon är det helg och snart är det hallowen ! :D hehe .


torsdag

hej idag har det inte hänt så mycket , har typ suttit med glossorna för en lite stund sen . kommer typ bara salppa idag :) dricka te och mysa :) Och idag föl snön ! typ lappphanskar ! nu börjar typ vintern ,eller kanske inte riktigt än ;)


orientering

Hej! idag hade vi någon orienterings dag i skogen hella dagen :) har typ sprungit i träskmark och i granris var typ as trött när vi var klara ;)
bilder från orienteringen :


haha ada i action över stok och sten :P
minna ;)
och jag;)hehe

Cowl neck ls sweat

måndag

Hej ! idag hade vi orientering igen och imorgon ska vi ha det hella dagen ;) ska typ möta minna,sara,ada,amanda och mathilda nere vid brygorna och sen ska vi väl cykla tillsammans sissta biten sen ska ni typ gå i skogen i 10 minuter innan vi är framme ! sen ska vi springa i skogen hella dagen !
ada och minna  försökte att få upp fresbee  ;)
haha dom vart väldigt glada när dom hade fått upp dom :P
haha aaaa


fler bilder

Hej ! har precis ätit och är typ as mät ! har varit hos carin och kjell åke i eftermidags ;) och kom precis hem jag och pappa har varit in till umeå som snabbast .H&Mhihi

HEJ ! idag vakna jag typ kl 11 och låg och läste till 12 någonting så har typ luggit i sängen halva dagen ;) sen har jag typ inte gjort så mycket varit ute en liten stund men det var så kallt så var inte ute  så länge ;) sitter nu och lyssnar på musik och kollar på kläder :)


höst bilderhemma dag och lite bilder

hej idag har jag typ inte gjort så mycket typ kollat på tv och damsugat huset och gått igen om lite saker :)

ada ,minna och mathilda
skolfoto och konfirmations kurs

Hej ! nu är det klart med alla skolfoton :) känns skönt föra året viste jag inte om att vi skulle ha skolafoto men iår var jag beräd ! ;) hehe sen efter skolan så for jag olivia ,mathilda och sara till krykan sen efter det så har jag väl typ inte gjort så mycket . typ varit ute med evlis och kollat på tv ;) imorgon är det typ bara en vanlig dag så det blir typ bara lungt tror jag ;) haha .


vilken klänning var finnast ? alla från H&Mlite mer


skolfoto imorgon

hej ! imorgon är det skol foto . hoppas att det blir bra efter som det ska hänga i vårat klassrum hella året typ . Men det var så skönt med helg har typ vilat upp mej idag ,inte gjort så mycket spelat gitar kollat på tv och på kläder och har varit hemma hos varin och kjell åke ikväll ;)

bootskläder

från H&M
från lindex :)

marknaden

hej ! Kom hem från marknaden för ett tag sen :) efter vi hade varit på marnaden så får vi in på dolarstore och köpte huvudmasage , och en spargris och lite smått och gott :)


HELG

HEJSAN ! idag är äntligen prov veckan över typ ungefär den här veckan bli betydligt lungnare :) Och imorgon ska jag ,pappa,mamma ,kjell åke och carin åka till lycksele marknaden och kolla :)
jag ikväll


RSS 2.0