Hello

oooooo

Godmorning


Sweet dresses


Hej! vart hemma idag också ,Så jag hade alltså mycket tid över för att titta i alla kläd kataloger har typ suttit med mamma i 1 timme och bläddrat. Hittade jätte mycket söta kläningar i ellos katalogen.Och sen har jag suttit och skrivit ut bilder som jag tänkte pyssla med senare ikväll,Men nu ska jag äta.KRAM!

Grattis Ada ;D


Hoppas du fick en fin dag idag,När jag kommer till skolan igen så ska du få en present från mig ;)


Maxi dress

maxi dress

Asså jag är typ helt kär i klänningar och kjolar just nu! haha

smile


H&M

hoho

Allt från H&M

Hello sunshine


Heej!vaknade ganska sent idag så har inte hunit göra så mycket än,har typ kollat på ellen.Är faktiskt bättre idag än jag var igår också så det går framåt!


photo


passion

hahaha

Goodnight




Heej! händer inte så mycket när man bara är innne på dagarna,kollar mäst på tv och dricker te.Men jag är iallafal bättre idag än igår.Men nu ska jag gå och försöka sova.Sov gott!


bed of roses


Heej! idag har jag inte alls gjort mycket ,för jag har fått feber och har ont i halsen.Men om jag bara vilar i några dagar så ska jag väl vara på fötter snart igen.hioppas ni har haft en bra helg! Kram!

photo


nature

sommarsommar

allt från H&M

saturday night


Hej! nu har jag sett på körslaget och jag tyckte att lisa hade en riktigt bra låt.Men just nu sitter vi och kollar på den här filmen om en skatt som går på 4an nu.Verkar faktiskt ganska bra så här långt.KRAM!

photo






hello spring

love the fashion
allt från H&M

wwwwwwooooooooohhhhhhhoooooooooo

woooohoooo

Linne skor armband ring -H&M  jeans byckor -Cubus

in my heart in my soul












Hej! det var det här som är ovan som jag köpte igår när jag var på strömpilen med mamma igår.Men nu ska jag försöka ta mej ut har suttit vid datorn ett tag nu och skrivit klart novelen som jag ska läna in på måndag.Men nu är den klar så då är det bara son kvar som ska skrivas klart.KRAM!

wave of love and a lot more




you´´re the inspiration

not so good whid worlds

 


the road is not alweys esay to travel on


happy and more and a lot more happy !!!




Heej! Idag har jag hittat en kläning som jag ska ha när jag ska till konfirmationen i Norge,och sen har jag hittat lite annat som jag kan lägga ut lite bilder på senare.Men nu sittar jag och kollar på lets dance och jag vet inte vem som jag tycker ska vinna..jag tycker att båda är väldigt bra så det spelar inte så mycket roll.Men nu är det helg! JIPPIE! haha ! Hoppas ni får en härlig Helg!

dream dream and forget the hole world just for a while

hihi

photo


Love and just love

hello

beautiful times


Hej!Ännu en dag har gått och den har varit hellt okej idag också.Skrattat jobbat och det vanliga typ.Imorgon är det hemkunskap som vanlig och då får vi väl se vad vi ska blanda ihop ,hoppas något gott!Men nu ska jag gå och Kolla på tv med elvis och sen ska jag väl ducha och sen är det matte....

the sun while shine and light the hole world

sunlight

Väska skor nagelack linne armband kommer från H&M och thigtsen kommer från Cubus

you smile and the hole world will do the same


Hej! Asså den här dagen har varit jätte bra har typ varit glad hella tiden.Vi började med idrott på gympan och det var hellt okej och sen så var det no och då fick vi höra brager sjunga och sen så var det god mat och sen såg vi på film på språkvalet och sen var det drama och det var också typ hellt okej.Sen var det typ konfirmation och det var typ också hellt okej. Så den här dagen har alltså varit ganska bra!! haha.Hoppas ni har haft en bra dag också!KRAM!

Better

sommarsommar<3

we not gona break


Hej!idag var det en helt vanlig dag med inte så mycket nya händelser.Ska väl snart ducha och sen så ska jag kolla lite på matten och sen så vet jag typ inte vad jag ska göra typ kolla på tv eller något, men imorgon är det voffel dagen!! och sen så börjar vårat nya elevensval och vi får ju se hur det går.

life

life

jag vill ha sommar

yippi

Våfflor


Godmorgon!Just nu håller vi på att göra vofflor som vi ska äta senare.För nu  ska jag bara äta frukost och sen ska jag ut och åka skidor för det är så himla fint väder idag hellt blåt och 9 grader<3 känns som om sommaren kommer snabbt om det fortsätter så här.KRAM!!

just wanderful


Heej! idag har jag provat att baka makroner men det gick inte så väldigt bra så jag gav upp och gick ut och då for jag och pappa till carin och kjell åke för mamma hade redan åkt skidor dit.Sen så for vi hem och jag fotade och sen så tog jag på mej skidorna och for en sväng och efter det så har jag typ suttit och raderat bilder as länge... Men nu ska jag gå och ducha.KRAM!

Good times is comming soon




I won´t

i don´t ever see the day

Just make it easy


Hej! nu är det äntligen helg!!! as skönt. Har varit med mamma och pappa på media market och köpte 2 filmer och en så där sak som gör att man kan ha teven på vägen.Sen så for pappa hem och jag och mamma for på maxi och handlade.KRAM!!

against it all

heej
jeans ,kofta,linne och skor - H&M  glassögon - Lindex

photo


somtimes is thoes small things in life worth so much


Heej!idag har det varit en helt vanlig dag har gjort no provet och lämnat in läxan så ikväll så ska jag inte göra mycket,Ska gå och ducha lite senare och sen ikväll så får vi se om det går något bra på tv.

Grattis världens bästa solrun !!!!!


taste of haven

hot chocolate

Hej!
Idag har det varit en jätte fin dag med 8+ och typ inte ett måln.Så jag tog på mej skidorna och åkte ut på isen en stund och det var jätte mysigt, och sen så har jag suttit och kollat på tv.Och sen nu för en halvtimme sen så for jag och pappa in till konsum och köpte lita mat som kah ska ha imorogn när vi ska åka slalom.Men nu så ska jag göra mej en varm kopp choklad och he på en film.

 


don´t forget yourself...


Heej!imorse när jag vaknade så var det typ hur mycket snö som helst så jag och mamma gick ut och skotta i typ lite mer än en timme ..... Sen så satt vi och kollade på skidor och norge vann.Sen så for vi in till strömpilen och handlade och efter det så for vi in på greatistern och åt.Sen for vi på Ö&B och handlade lite glass så nu ska vi klara oss ett bra tag.Sen har jag suttit och kollat på let´s dance och alexander åkte ut ....

its good to feel to much

hejehje

Spread


vill se den :)


liven the dream


Heej! idag vet jag inte vad som kommer att hända men det är fint väder så jag ska väl kanske gå ut och få lite frisk luft.Igår var jag ute och åkte skidor och det blåste as mycket på isen så vinden gjorde det as lätt,men inte när man skulle tillbaka.... Sen var vi hos carin och kjell åke och fikade och sen bjöd dom på en jätte god pizza.Sen såg vi på melodifestivalen men ingen av dom som jag gillade gick vidare tyvär.Men hoppas ni får en fin dag!KRAM!

Photo


Göteborg


Göteborgs porten







HEJ!Idag har jag vaknat i arbåga och sen har vi lastat i göteborg och nu är vi på väg hem. Och dom har typ ingen snö här nere !! Men det är ända kalt .....

photos from yesterday






photo


RSS 2.0